Στην Καρδίτσα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Στην πόλη της Καρδίτσας θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος. Το Σάββατο στις 12:00 θα επισκεφθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, το οποίο παραδόθηκε σε χρήση και λειτουργεί. 

Τον κ. Βασιλακόπουλο, θα ξεναγήσουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κωστής Νούσιος και η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας.

Το νέο κλειστό γυμναστήριο, αποτελεί για την περιοχή αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μια αθλητική εγκατάσταση που μπορεί να παρέχει σε αθλητές και φιλάθλους, τις πλέον σύγχρονες συνθήκες άνεσης και ασφάλειας.

Τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως φορέας χρηματοδότησης, όσο και ο Δήμος Καρδίτσας ως φορέας υλοποίησης και λειτουργίας, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση και παράδοση αυτού του πολύ απαιτητικού έργου και η παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Βασιλακόπουλου, σηματοδοτεί τη δυνατότητα διεξαγωγής στην πόλη, πολύ σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας.

Σημειώνουμε πως το κτίριο του νέου κλειστού γυμναστηρίου είναι απολύτως λειτουργικό, ενώ απομένει η ολοκλήρωση του περιβάλλοντα χώρου που είναι ήδη προγραμματισμένη, για την πλήρη αξιοποίηση και των βοηθητικών υποδομών που βρίσκονται στους γύρω χώρους.

Με το βλέμμα στις 2 Νοεμβρίου

Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκεται η ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, λόγω της συμμετοχής του Σεραφείμ Θέου στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων, που αγωνίζεται στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες που γίνονται στη Γουάν της Κίνας. Μάλιστα, ο Θέος θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 15.30 (22.30 ώρα Ελλάδας) στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά μπάσκετ με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα της Γερμανίας.

Έτσι, τα δυο προγραμματισμένα ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στις 19/10 εντός με Δάφνη Δαφνίου και στις 26/10 εκτός με Τρίτωνα αναβλήθηκαν και θα γίνουν με εμβόλιμες αγωνιστικές στις 6 και 20 Νοεμβρίου. Το ενδιαφέρον όλων, στρέφεται πλέον στο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, μια ιστορική ημερομηνία για το σύλλογο αλλά και τον αθλητισμό της Καρδίτσας, καθώς το νέο κλειστό γυμναστήριο θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Η μεγάλη πρεμιέρα  θα γίνει στο ματς της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον πολύ ισχυρό Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά και σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον, στο «στολίδι» του αθλητισμού της Καρδίτσας.

Στο αγωνιστικό τμήμα, η προσοχή στρέφεται στο να διατηρηθεί η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ στον οργανωτικό τομέα, όλη η προσπάθεια της διοίκησης επικεντρώνεται στο να είναι όλα έτοιμα για τον εναρκτήριο αγώνα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια