Φιλικό δοκιμών στο Μοσχάτο και τώρα η BLMA για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να επικρατούν στο Μοσχάτο της Ελευθερίας με 62-55. Ένα ματς που ο Γιώργος Παντελάκης προτίμησε να δοκιμάσει αρκετά σχήματα, άνοιξε το ροτέισον και μοίρασε τον χρόνο σε όλες τις αθλήτριες του. Πλέον συνεχίζει την προετοιμασία του για την BLMA στις 25 Σεπτεμβρίου στην Χαλκίδα για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας.

Στην φιλική αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου δεν αγωνίστηκαν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου και Άννα Σπυριδοπούλου.

Δεκάλεπτα: 15-18, 34-37, 48-51, 55-62
Ολυμπιακός (Παντελάκης): Γέμελος 8 (2), Γιουρτσένκοβα 7, Γκρέιβς 17, Σταμολάμπρου 2, Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 10 (2), Τόμας 12 (2), Αυτζή 2, Σταμάτη 2, Κοσμά, Λούκα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε μετά το ματς: «Ήταν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας μας. Ένα παιχνίδι που δεν θέλαμε καθόλου να τρέξουμε και ουσιαστικά θέλαμε να δούμε τα συστήματα μας και το πως κινούμαστε στο πέντε εναντίον πέντε. Ήταν σίγουρα ένα θετικό φιλικό με ενδεχομένως την ομάδα που στην Ελλάδα έχει το δεύτερο καλύτερο ρόστερ. Και τώρα έχουν μείνει κάποιες μέρες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία μας για την πρώτη αναμέτρηση με την BLMA στην Χαλκίδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια