«Κόλπο γκρόσο» με Δημήτρη Γεωργίου για τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Ξεκίνησαν ανδρικό, εφηβικό και παιδικό-Φωτορεπορτάζ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αν όχι το μεγαλύτερο της Ηπείρου, τον Δημήτρη Γεωργίου κατάφερε να εντάξει στη δύναμή του το ανδρικό τμήμα των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων.

Η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να μην καθησυχάζει, καθώς βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση προς εύρεση ταλέντων. Έτσι φέτος κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας  έναν παίκτη «Μήλον της Έριδος» για πολλές ομάδες της πόλης .
Ο Γεωργίου είναι 19 ετών, αγωνίζεται στη θέση του Guard  και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τριετές παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν κατά την οποία συνέβαλε στα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Γ΄ Εθνική  με μέσο όρο πόντων 14,1 πόντους.

Αρχισαν ανδρικό, εφηβικό και παιδικό

Με δεκαπεντάλεπτη συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου ξεκίνησε η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του ανδρικού στα γραφεία του συλλόγου,  καθώς ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έδωσε τις πρώτες κατευθύνσεις και το πως θέλει να αγωνίζεται η ομάδα για τη φετινή , δύσκολη σεζόν.

Η ομάδα μπήκε στο παρκέ με πολλά νέα πρόσωπα και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, τα οποία θα προσφέρουν στη φετινή πορεία.

Τέλος ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά, για τα αγωνιστικά τμήματα Κ16 και Κ18 των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων.







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια