Οι προπονητές των Σερραϊκών ομάδων της Γ΄ Εθνικής μιλούν για το μεταξύ τους ντέρμπι της πρεμιέρας: Κοκολιός: «Καλή κλήρωση για εμάς»- Κακιούζης: «Καλύτερα που θα γίνει νωρίς το ντέρμπι»

Ο κόουτς του Πανσερραϊκού Φώτης Κοκολιός μίλησε στο www.SerresBasket.gr  για τη διάρθρωση του προγράμματος της Γ' Εθνικής και την τοπική μονομαχία με τους Ικάρους με την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των «λιονταριών» είπε τα εξής:

«Πιστεύω ότι η κλήρωση είναι καλή για εμάς. Βέβαια αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Όσο αφορά το ντέρμπι με τους Ικάρους, έτυχε και θα παίξουμε μαζί τους στη πρεμιέρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε για να κερδίσουμε».

Κακιούζης: «Καλύτερα που θα γίνει νωρίς το ντέρμπι»




Ο προπονητής των Ικάρων, Γιάννης Κακιούζης εξέφρασε τη γνώμη του στο SerresBasket για την κλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό. Ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» ανέφερε τα εξής:

«Για εμένα είναι καλύτερα που θα γίνει νωρίς το τοπικό ντέρμπι, έτσι ώστε μετά να ασχοληθούμε με ηρεμία με τα άλλα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτόν. Άλλωστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όλες οι ομάδες ψάχνουν ακόμη να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια