Δε συνεχίζει στις γυναίκες της ΜΕΝΤ ο Δημήτρης Ακσεχέρογλου-Τι αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε

Από τον, πρώην πλέον, τεχνικό των γυναικών της ΜΕΝΤ Δημήτρη Ακεσεχέρογλου πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή:

«It was MENT to be...

Δεν ήρθα σε συμφωνία με την ομάδα της ΜΕΝΤ για την νέα σεζόν, για αυτό τον λόγο αποχωρώ από την Ένωση. Η φετινή χρονιά ήταν η πρώτη μου χρονιά ως προπονητής, αφού πρόσφατα απέκτησα το δίπλωμα προπονητικής με μεγάλη όρεξη θέληση και πραγματική αγάπη για το μπάσκετ.

Ανέλαβα την γυναικεία ομάδα της ΜΕΝΤ, η οποία ήταν ανενεργή την σεζόν 2017-2018 και δημιουργήθηκε μια ομάδα από το μηδέν. Με αρκετές νεαρές αθλήτριες αλλά και κάποιες πιο έμπειρες να τις πλαισιώνουν.

Στην πρώτη προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο αήττητοι και να κερδίσουμε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία κάτι που τόσα χρόνια πάλευε....

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  όλες τις αθλήτριες της ομάδας που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και μπορέσαμε να κάνουμε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο και χορηγό της ομάδας κ. Βασίλη Μπαμπούλα και την εταιρία Φάνης Μπαμπούλας και Υιός που από την πρώτη μέρα και από την πρώτη στιγμή τις σκέψεις να τρέξουμε το τμήμα είναι εκεί παρόν σε όλα. Μακάρι το μπάσκετ να μπορούσε να είχε ανθρώπους σαν αυτόν ....το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έκανε πιο όμορφο.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώτα φίλο μετά κόουτς και ρομαντικό με το μπάσκετ Παναγιώτη Νομικό που μαζί στήσαμε το όλο εγχείρημα και οι επιλογές που κάναμε, μας δικαίωσαν στο 100%.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε για να έρθει αυτή η επιτυχία. Από τους ανθρώπους στο γήπεδο της ΜΕΝΤ μέχρι και τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν την ομάδα την πίστεψε και γέμισε το γήπεδο.

To be continued....»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια