Ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Καλαμαριά με τον Θεοδόση Μπακογλίδη, ο Κώστας Ζαχαρίας-Το…μπασκετικό βιογραφικό του

Ένας άνθρωπος του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης  ζητά ξανά την ψήφο σας. Ο Κώστας Ζαχαρίας αντιπρόεδρος και έφορος όλων των αγωνιστικών τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Ναυάρχου Βότση, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς από το 2014 με την παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη.

Στα νεανικά του χρόνια πέρασε από όλα τα  τμήματα υποδομής  του ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης και είχε ενεργό παρουσία από τις Ακαδημίες ως την πρώτη ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του βρέθηκε πάλι στα γήπεδα με τους Αλιγάτορες, το Βελλερεφόντη, το Ναύαρχο Βότση και πάλι το Βελλερεφόντη.

Αγωνίζεται έως σήμερα και παράλληλα  παίρνει μέρος στο εργασιακό πρωτάθλημα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με την ομάδα του Δήμου Καλαμαριάς καθώς και στο πρωτάθλημα βετεράνων της Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που είναι μέλος του.

Δραστήριος, υπεύθυνος, δημιουργικός, με κατάρτιση και τεχνογνωσία ζητά ξανά την ψήφο σας για να συνεχίσει το έργο του από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια