Υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Νίκο Ταχιάο ο διαιτητής Μιχάλης Λαμπρέλλης-Το βιογραφικό του-Τι δήλωσε για τις εκλογές

Υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος του 4ου δημοτικού διαμερίσματος (Τούμπας) του Δήμου Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό  «Υπεύθυνα» του Νίκου  Ταχιάου, είναι ο διαιτητής Μιχάλης Λαμπρέλλης.

Γεννήθηκε το 1988 στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην περιοχή της Τούμπας. Είναι γιος του πρώην προέδρου  της ΟΝΝΕΔ Τούμπας  Βασίλη Λαμπρέλλη και ανιψιός της πρώην προέδρου του Δ’ δημοτικου διαμερίσματος  Αναστασίας-Καρυπίδου Λαμπρέλλη.

Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πυροβολικό. Το 2015  έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ. Έχει εργαστεί ως φιλόλογος σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων και φροντιστηρίου, ενώ δίδαξε εθελοντικά στα  φροντιστηριακά μαθήματα του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.

Εχει συμμετάσχει στην φιλολογική επιμέλεια  του βιβλίου του  βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Γκιουλέκα με θέμα τον Μακεδονικό  Αγώνα. Ομιλεί άπταιστα αγγλικά.  Σήμερα απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των πωλήσεων, ενώ παράλληλα είναι διαιτητής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά ως αθλητής από τα  μαθητικά του χρόνια. Εχει διατελέσει επί χρόνια δυναμικό στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Φιλοσοφικής και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

«Στις 26 Μαΐου ζητώ την δική σας ασίστ για μια Τούμπα, πρώτη και καλύτερη», δήλωσε για τις εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια