«Εφυγε» ο Αρης Γραμμενίδης-Μεγάλη απώλεια για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και το αναπτυξιακό πρόγραμμα-Συλλυπητήρια από σωματεία και φορείς-Συνεχής ενημέρωση

Αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ. Το χαμόγελο συνόδευε ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές του. Ήταν σημείο αναφοράς για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ένωσης. Ένωσε παιδιά, προπονητές, παράγοντες και γονείς και έγινε αφετηρία για να αναδυθούν ταλέντα, να ωριμάσουν, να ξεχωρίσουν, να φτάσουν στον προορισμό τους. Ήταν ακούραστος, ήταν σπουδαίος και ταπεινός. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος, χαρακτηρισμός που θα πρέπει να ζηλεύουν όσοι ασχολούνται από ανάλογες θέσεις με τον αθλητισμό.

Ποιος δεν γνώριζε τον Αρη Γραμμενίδη; Έφυγε πλήρης «μπασκετικών» ημερών χάνοντας τη μάχη με το θάνατο και την επάρατο νόσο. Η μπασκετική κοινωνία έχασε ένα σημαίνον μέλος. Η ΕΚΑΣΘ έχασε το δικό της Αρη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο, Μ. Παρασκευή, στις 12.15, στον οίκο τελετών "Φάνης Μπαμπούλας και υιός", έναντι κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου.

Συλλυπητήρια από σωματεία και φορείς-Συνεχής ενημέρωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του Άρη Γραμμενίδη. Στυλοβάτης του μπάσκετ και του αθλητισμού στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη δεκάδων ταλέντων.

Ως άνθρωπος ο Άρης Γραμμενίδης ξεχώριζε για το ήθος του, την καλοσύνη και την υπομονή του και λειτούργησε ως «φάρος» για γονείς και παιδιά προκειμένου να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.    

*Ο πρόεδρος και τα  μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Άρη Γραμμενίδη. Ο εκλιπών υπήρξε ακούραστος εργάτης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης το οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών. Πάντα θα τον θυμόμαστε ως ένα πολύτιμο συνεργάτη και έναν πολύ καλό φίλο. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.  

*Από το Νέστορα και τον προπονητή του Μίλτο Ζωγράφο, πήραμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Λίγο πριν αναρτήσουμε τις πασχαλινές ευχές, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός εξαιρετικού ανθρώπου, εργάτη του ερασιτεχνικού μπάσκετ, φίλο όλων των ομάδων, ιδιαίτερα των αναπτυξιακών τμημάτων, του Άρη Γραμμενίδη. Σήμερα είναι μια πολύ άσχημη μέρα για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Προσωπικά, ως Μίλτος Ζωγράφος, είχα την τύχη να τον έχω ως έφορο στην Προποντίδα τα χρόνια που το μπάσκετ παιζόταν ακόμη στα ανοιχτά γήπεδα. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, δουλευτής και πραγματικός φίλος όλων των παικτών. Καλό σου ταξίδι φίλε».

*Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Θεσσαλονίκης θρηνεί για το χαμό, του Επίτιμου Προέδρου του, Αρη Γραμμενίδη. «Ο δικός μας άνθρωπος, το ιδρυτικό μέλος, το διαχρονικό στήριγμα του Συνδέσμου μας, έφυγε από κοντά μας. Καλό Παράδεισο Άρη», αναφέρει η ανακοίνωση.

*Η οικογένεια του ΠΣ Ευκαρπίας με λύπη της εύχεται συλλυπητήριά στην οικογένεια, τους οικείους και την ένωση της Θεσσαλονίκης για την απώλεια, του υπεύθυνου του αναπτυξιακού κομματιού της ΕΚΑΣΘ, Άρη Γραμμενιδη. Ένας άνθρωπος που έκανε το καλύτερο που μπορούσε για το άθλημα του μπάσκετ. Καλό Παράδεισο να έχει και ελαφρύ να ναι το χώμα που τον σκεπάζει.

*Το ΔΣ του Αστέρα Σίνδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αρη Γραμμενίδη ενός ακούραστου εργάτη του ερασιτεχνικού μπάσκετ που για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον αθλητισμό της πόλης μας από πολλά πόστα πάντα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Καλό παράδεισο Άρη...

*Η Χαλκηδόνα Προποντίδα αναφέρει τα εξής:

«Ένας πραγματικός Κύριος της καλαθοσφαίρισης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με το Αναπτυξιακό μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη έφυγε σήμερα από την ζωή. Ποιος δεν γνώριζε τον Άρη τον Γραμμενίδη; Έφυγε πλήρης «μπασκετικών» ημερών χάνοντας τη μάχη με το θάνατο από την επάρατο νόσο.
Η διοίκηση το τεχνικό team και οι αθλητές της Χαλκηδόνας , θέλουν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου Άρη καθώς ήταν και από τους ιδρυτές της Προποντίδας , ομάδα που συγχωνεύτηκε με τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα για γίνει φέτος ο ΑΜΣ Χαλκηδόνας Προποντίς».


*Το ΔΣ του Αστέρα Σίνδου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αρη Γραμμενίδη ενός ακούραστου εργάτη του ερασιτεχνικού μπάσκετ που για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον αθλητισμό της πόλης μας από πολλά πόστα πάντα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Καλό παράδεισο Άρη...

*Ο ΣΑΕ Αστέρια εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια του Αρη Γραμμενιδη, η οποία μας συγκλόνισε. Ενας άνθρωπος με ήθος και απίστευτη διάθεση για προσφορά στην ΕΚΑΣΘ, επί σειρά ετών. Το όνομα του άρρηκτα συνδεδεμένο με την μπασκετική Θεσσαλονίκη, η οποία σίγουρα έγινε πιο "φτωχή" με την απώλεια του. Καλό Παράδεισο να έχεις φίλε Άρη.....


*Ο αρχηγός του ΓΣ Ηλιούπολης Νίκος Στράντζαλης αναφέρει τα εξής: «Ένας ακούραστος εργάτης του μπάσκετ ο κύριος Άρης, πάντα με το χαμόγελο. Όσοι ασχολούνται με το αναπτυξιακό κομμάτι θα τον θυμούνται για την συνέπεια και την αγάπη του για το άθλημα. Καλό παράδεισο».

*Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Ηρακλή εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον χαμό του  ταμία και πρόεδρου της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ, Άρη Γραμμενίδη. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

*Η διοίκηση των Μαύρων Προβάτων Ευόσμου θέλει να εκφράσει την λύπη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του κ. Γραμμενίδη Άρη ο οποίος έφυγε από την ζωή και άφησε φτωχότερο το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Εργαζόταν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης. Ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που προσπαθούσε να λύσει προβλήματα και να βοηθήσει τα σωματεία της Ένωσης.

*Ανιδιοτελής και άοκνος εργάτης του ερασιτεχνικού μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, ο αιφνίδιος θάνατος του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναύαρχου Βότση εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

*Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Βελλεροφόντης εκφράζει την λύπη της και τα θερμά συλλυπητήρια της για την απώλεια του Άρη Γραμμενίδη. Άνθρωποι με την αγάπη και την προσφορά του Άρη σπανίζουν στις μέρες μας και ο θάνατος του καθιστά φτωχότερο το άθλημα...

*Η οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας με λύπη, «εύχεται συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους  του Άρη Γραμμενιδη. Ένας άνθρωπος που έκανε το καλύτερο που μπορούσε για το άθλημα του μπάσκετ. Πέρασε ως προπονητής από την ομάδα μας στα δύσκολα αλλά ρομαντικά χρόνια. Καλό Παράδεισο να έχει και ελαφρύ να ναι το χώμα που τον σκεπάζει.


*Σύσσωμη η Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου εκφράζει τη θλίψη της για το ξαφνικό θάνατο του Άρη Γραμμενίδη, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε την ζωή του για το άθλημα που υπηρετούμε όλοι μας. Μεγάλος εργάτης του μπάσκετ, υπηρέτησε πάρα πολλά χρόνια στην ΕΚΑΣΘ με ατελείωτες ώρες εργασίας, πάντα χαμογελαστός. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

*Το Δ.Σ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Αρη Γραμμενίδη ενός ακούραστο εργάτη του ερασιτεχνικού μπάσκετ που για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον αθλητισμό της πόλης μας από πολλά πόστα πάντα με αγάπη και αξιοπρέπεια. Καλό παράδεισο Άρη...


*Το Aris school of basketball και ολόκληρη η μπασκετικη οικογένεια του Άρη, αποχαιρετά με απέραντη θλίψη, τον Άρη Γραμμενίδη, έναν ακούραστο εργάτη της ΕΚΑΣΘ, ο οποίος έδινε ιδιαίτερη έμφαση στο αναπτυξιακό σκέλος και στα παιδιά μας. Χαμογελαστός και πρόσχαρος ακόμα και όταν διαφωνούσαμε μπασκετικα, ήταν πάντα ακούραστος και διαθέσιμος, να βοηθήσει, δίνοντας λύσεις. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Φίλε Άρη, είμαστε σίγουροι ακόμη και αν δεν σε βλέπουμε ότι θα μας παρακολουθείς σε όλα τα γήπεδα και θα χαίρεσαι. Καλό ταξίδι.

*Το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια ενός μεγάλου εργάτη του αθλήματος, του Αρη Γραμμενιδη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, το μπάσκετ έχασε έναν αληθινό «στρατιώτη»...

*Η Ολυμπιάδα Ανω Πόλης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και την ΕΚΑΣΘ, για την απώλεια αυτού του εξαιρετικού ανθρώπου, ακούραστου εργάτη, που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, του Αρη Γραμμενιδη. Καλό Παράδεισο να έχει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


*Το ΔΣ του Παναθλητικού Συκεών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Άρη Γραμμενιδη, ενός «εργάτη» του μπάσκετ, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Θεσσαλονίκη και επί δεκαετίες υπήρξε πρότυπο ήθους, καλοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς όντας κορυφαίο στέλεχος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΘ. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην Ένωση. Καλό Παράδεισο κε Αρη.


*Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Άρη Γραμμενίδη, επί σειρά ετών διοικητικού στελέχους της ΕΚΑΣΘ, ο οποίος υπηρέτησε ακούραστα τον αθλητισμό και ειδικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

*Ο σύλλογος της 10Academy εκφράζει την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο του Άρη Γραμμενίδη και τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Άρης διακρίθηκε ως άνθρωπος για το ήθος και τις αξίες του, ενώ αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του μπάσκετ της πόλης μας και στην δημιουργία αλλά και την ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων αθλητών. Το έργο του και το χαμόγελο του είναι αυτά που θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στην μνήμη όλων μας.


*Ο ΓΑΣ Κουφαλίων εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον χαμό του Άρη Γραμμενίδη. Ενός ανθρώπου που αφιέρωσε όλα του τα χρόνια στον ερασιτεχνικό χώρο του μπάσκετ και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένειά του και τους οικείους του.


*Το ΔΣ του Μεγάλου Αλέξανδρου Καλοχωρίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άρη Γραμμενίδη για την απώλεια του . Ο άνθρωπος με το χαμόγελο που συνέβαλε στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας. Καλό ταξίδι Αρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια