Συνεργασία με Ιερισσό και μεταγραφή-επένδυση στο μέλλον για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικών ανακοίνωσαν την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας Λυδία Πασχαλά, η οποία θα αποτελεί μέλος της «ασπρόμαυρης» ακαδημίας από εδώ και πέρα. Η αθλήτρια αγωνίζεται ως play-maker και shooting guard και έως τώρα ανήκε στην ομάδα της Ιερισσού.

Με αφορμή τη μεταγραφή της αθλήτριας Εύας Κουμαντσιώτη για αρχή και της Λυδίας Πασχαλά στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα της Ιερισσού '99, η οποία στα τμήματα των κοριτσιών αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη ομάδα στην ιστορία μπάσκετ της Χαλκιδικής.

Η Ιερισσός στα 19 χρόνια λειτουργίας της ομάδας έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα μπάσκετ Γυναικών και 8 πρωταθλήματα μπάσκετ Κορασίδων Χαλκιδικής. Επίσης έχει στελεχώσει τις σχολικές ομάδες, κατακτώντας 7 πρωταθλήματα Δημοτικών Σχολείων, 4 πρωταθλήματα Γυμνασίων και 6 πρωταθλήματα Λυκείων κατά τις χρονιές που διεξαγόταν τέτοια πρωταθλήματα. .

Με την εξαιρετική δουλειά τα 19 αυτά χρόνια του ταλαντούχου διπλωματούχου προπονητή μπάσκετ και δάσκαλου Κώστα Κούλια, πάρα πολλά κορίτσια είχαν την ευκαιρία να αθληθούν, να εργαστούν σε άριστο ομαδικό πνεύμα και να έχουν την εμπειρία να αγωνιστούν δεκάδες φορές σε αγώνες Πανελλήνιου επιπέδου, σημειώνοντας μάλιστα εξαιρετικές επιτυχίες, που συνεχίζονται αμείωτα ως σήμερα. Πολλές παίκτριες αναδείχτηκαν σε ταλέντα πολύ ψηλού επιπέδου.

Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του «Σ.Κ. Ιερισσός '99» Αλέκο Αντωνίου για τη συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια