Προχωρούν οι ετοιμασίες του εορταστικού αγώνα για τα 100 χρόνια του «Ασύλου του παιδιού»

Με έντονους ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τον εορταστικό αγώνα μπάσκετ βετεράνων που θα διεξαχθεί στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια του «Ασύλου του Παιδιού».

Ο αγώνας, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Παρασκευή 3 Μαΐου στις 19.00 στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ., έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών παλαιών αθλητών. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν και ακόμη περισσότεροι θα συμβάλλουν με την παρουσία τους στην προβολή του έργου του πολύ σημαντικού αυτού Φιλανθρωπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Νίκος Σταυρόπουλος, Χάρης Παπαγεωργίου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Τάκης Καρατζουλίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μασλαρινός, Σωτήρης Νικολαΐδης, Θανάσης Κουματσιώτης, Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Παναγιωτίδης, Σωτήρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Παυλίδης, Μηνάς Τουκμενίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος, Γιώργος Φαρμάκης, Τάσος Γκουσγκούνης, Νίκος Ζεϊμπέκης, Θόδωρος Αστεριάδης, Χρήστος Χρονόπουλος, όλοι αθλητές που άφησαν ο καθένας τη δική του ιστορία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας στο πέρασμα των χρόνων.

Η λίστα των συμμετεχόντων αυξάνει μέρα με την ημέρα και σίγουρα ο αγώνας της επόμενης Παρασκευής θα φέρει αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και μεγάλο ενδιαφέρον στους νεώτερους που θα τον παρακολουθήσουν. Η εκδήλωση για το «Άσυλο του Παιδιού» είναι για όλους τους παραπάνω ευκαιρία να βρεθούν με παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους, να περάσουν δυο ευχάριστες ώρες μεταξύ τους και να δώσουν και μια μικρή βοήθεια στην προβολή του μεγάλου έργου του Ιδρύματος.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης, πάντα παρών σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνεργάζεται με το «Άσυλο του παιδιού» ετοιμάζοντας μια όμορφη γιορτή και τα μέλη των δύο φορέων στέλνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους να δώσουν το παρόν.

Διάθεση εισιτηρίων:

α) Γραμματεία «ΑτΠ» (Εγνατία 129, Πλ. Σιντριβανίου, ώρες 07:00-16:00, (2310209398)

β) Β’ Συγκρότημα «ΑτΠ» (Στ.Καζαντζίδη 62, δίπλα στο Praktiker, ώρες 07:30-15:30, (2310472830).

Τιμή εισιτηρίου 5€

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια