Με ομάδα νέων συνεχίζει στην Β΄ Εθνική ο Φαίακας Κέρκυρας-Σκληρή ανακοίνωση του νέου ΔΣ του συλλόγου

Το σημερινό ΔΣ του Φαίακα Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι «με αίσθημα ευθύνης, βρίσκεται στην δύσκολη θέση γι αυτό που τόσο καιρό άλλοι διοικούντες δεν είχαν την ψυχική δύναμη να πράξουν.

Να δώσουν τέλος στην εξαφάνιση του Φαιακα από τον χώρο των εθνικών κατηγοριών. Είναι μια δύσκολη αποφαση, αλλα είναι αυτή που δεν δίνει σημασία στο δέντρο αλλά στο δάσος.

«Συνέχιση στην Β εθνική κατηγορία με u21 μέχρι τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων» και η απόφαση μας είναι:

1.Πληρωμη όλων των δεδουλευμένων παικτών-προπονητων για Φεβρουάριο-Μαρτιο 2019. Οι υπόλοιποι μήνες βάση ήδη εγγυήσεων και συμβολαίων που έχουν οι παίκτες στα χέρια τους

2.Καμια επίπτωση για τους παίκτες που δεν ακλούθησαν να παίξουν από 2 έως 3 παιγνίδια και είχαν αρκετά μεγάλη αποχή από προπονήσεις κατά τον μήνα Μάρτιο

3.Εξόφληση εντος περιόδου των υποχρεώσεων προς προπονητές των ακαδημιών. Δυστυχώς αυτοί που σχεδίασαν την ομάδα το καλοκαίρι απέτυχαν και καλούμαστε 10 ρομαντικοί Κερκυραίοι να πάρουμε αποφάσεις για άλλους που πήδηξαν από το βαπόρι και άφησαν το σκάφος να βυθιστεί.

Τα οικονομικά ανοίγματα τα δημιούργησαν:

1.Συγκεκριμενος μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη χωρίς έγκριση διοικητικού συμβουλίου

2.Την στήριξη στον μάνατζερ την έδωσαν, χωρίς έγκριση διοικητικού συμβουλίου οι εξής παράγοντες:

1.Γ.Σπατουλας.
2.Μ.Βλαχοπουλου.
3.Σ.Μιχαλοπουλος.
4.Ν. Μπακος

Να γίνει μνεία ότι τον κ. Σπάτουλα τον άφησαν μόνο με τις παραιτήσεις τους και ότι ο κ.Μπακος ήταν παρών μέχρι και την τελευταία στιγμή και κρατούσε όλη την αλληλογραφία της ομάδος. Όλοι οι άλλοι παράγοντες δεν είχαν καμία ενημέρωση, ούτε ποτέ ενέκριναν αυτές τις πρακτικές και ούτε τους έγινε πρόσκληση για ΔΣ όλο το καλοκαίρι του 2018.

Σεβόμενοι τις αρχές μας, την αγάπη μας για την ομάδα και το μπάσκετ είμαστε παρόντες και με ταπεινότητα βοηθάμε ως εκεί που φτάνει το χέρι μας.

Ουδείς ενεφανίσθη να βοηθήσει τους παίκτες, τους προπονητές και το σωματείο με κάποια λύση.
Σκοπός είναι το Μάιο να παραδώσουμε από την μεριά μας ένα σωματείο που να μπορεί να ξανασταθει στα πόδια του. Τελειώνοντας είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά πλέον γνωρίζουν την αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια