Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Σπόρτιγκ ο Πρωτέας Βούλας


Από τον Πρωτέα Βούλας απεστάλη η κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας μαζί με βίντεο για την διαιτησία των κ.κ. Μπούκα, Ζιώγα στο παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ:

«Αξιότιμοι Κύριοι, σας αποστέλλουμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Πρωτέα Βούλας σχετικά με τη διαιτησία των κκ Μπούκα και Ζιώγα στον αγώνα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ Σπόρτιγκ και Πρωτέα στις 10/03/2019 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ και παρακαλούμε για τη δημοσίευσή της.

Η επιστολή -και το σχετικό βίντεο με τις φάσεις στο παρακάτω Link- απευθύνεται στην ΚΕΔ και στην ΕΟΚ.


Αναλυτικά:

Ο ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας διαμαρτύρεται εντονότατα για τη Διαιτησία των κκ Μπούκα και Ζιώγα στον αγώνα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ Σπόρτινγκ και Πρωτέα την 10/03/2019 στο γήπεδο του Σπόρτινγκ.

Θεωρούμε απαράδεκτο ότι σε τέτοιας σημασίας αγώνα, οι Διαιτητές αποφάσισαν παρά τις επιφυλάξεις μας και τις έντονες διαμαρτυρίες/εκκλήσεις μας, να τελεστεί ο αγώνας κανονικά, χωρίς να υπάρχουν απαραίτητες προϋποθέσεις για την τέλεσή του, όπως Ηλεκτρονικός Πίνακας Σκορ και Χρόνου, καθώς και χρονόμετρα 24 δευτερολέπτων. Για το παραπάνω έχουμε στείλει επιστολή προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος, με την οποία ζητούμε την επανάληψη του αγώνα σε γήπεδο που να εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του.

Πραγματικά απορούσαμε για ποιο λόγο ένας διαιτητής, θα ανελάμβανε χωρίς ουσιαστικό λόγο την διεκπεραίωση ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, χωρίς τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η συνέχεια του αγώνα μας έδειξε το λόγο. Με τα φάουλ 26-13 τις βολές 26-8 βολές εις βάρος του Πρωτέα, 2 τεχνικές ποινές στον πάγκο της ομάδας μας και η απροκάλυπτη εύνοια σε σχεδόν κάθε φάση του Σπόρτινγκ, πιστεύουμε ότι η Διαιτησία του εν λόγω αγώνα δεν ήταν απλά κακή, ήταν απροκάλυπτα και εκ προθέσεως εχθρική προς το Σωματείο μας. Σας επισυνάπτουμε φάσεις του εν λόγω αγώνα, παρ’ όλο που πιστεύουμε ότι αξίζει να παρακολουθήσετε όλον τον αγώνα στο Sportshero.gr για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ζητούμε:

1) την παραδειγματική τιμωρία και των δύο Διαιτητών

2) την ανάθεση σε αξιολογημένους και έμπειρους Διαιτητές των αγώνων των υπολοίπων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος

3) την συναίνεσή σας στην επανάληψη του αγώνα που κακώς έγινε.

Κύριοι, ο Πρωτέας έχει αποδείξει όσα χρόνια υπάρχει πως δεν ασχολείται ποτέ με Διαιτησίες, πιστεύοντας στην εντιμότητα, καθαρότητα και ικανότητα της Ελληνικής Διαιτησίας. Στην περίπτωση αυτή όμως, σας γνωρίζουμε ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που μας παρέχει η Αθλητική Δικαιοσύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια