Λάμψη και πλήθος επωνύμων στην κοπή πίτας των βετεράνων του Αρη-Φωτορεπορτάζ

Mε τις μνήμες να παραμένουν ζωντανές, παρ' ότι πέρασαν αισίως 100 χρόνια από την εμφάνιση του μπάσκετ στην Ελλάδα και 40 από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1979 από τον Αρη, οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του συλλόγου έκοψαν για ακόμη μια χρονιά την πίτα τους.

Όπως γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης στο www.metrosport.gr ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο Διονύσης Ανανιάδης υποδέχθηκαν τους παρόντες και τους ευχαρίστησαν που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας. «Αυτή η εκδήλωση γίνεται για να συναντιόμαστε και να θυμόμαστε τα παλιά. Αυτές τις πολύ ωραίες στιγμές. Γεροί να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ», τόνισε ο Χάρης Παπαγεωργίου, που είχε διπλή ιδιότητα καθώς βρισκόταν εκεί για την ΚΑΕ, αλλά και για τον Σύνδεσμο Καλαθοσφαιριστών του Αρη.

Πλήθος επισήμων έδωσε το παρών από την αθλητική και πολιτική κοινωνία της πόλης όπως οι κ.κ. Ταχιάος, Ζεϊμπέκης, Ράσογλου, Καραγιάννης, Αλεξανδρής, Λόρτος, Γούσιος, Χατζόπουλος, Κυνηγόπουλος, Τσουμής, Παρίσης , Λάππας, Παραμανίδης και πολλοί άλλοι.

Την ανδρική ομάδα εκπροσώπησαν ο Γιάννης Καστρίτης, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Βασίλης Χρηστίδης και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος σε μια προσπάθεια να υπάρχει μια ενωτική παρουσία όλων των γενεών σε μια άλλωστε συμβολική εκδήλωση για το σύνολο του μπασκετικού τμήματος.

«Για μας είστε το παράδειγμα και καταθέτουμε τον σεβασμό μας για ότι έχετε κάνει. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για τον Αρη, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι προπονητής του», τόνισε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Τo ποδόσφαιρο εκπροσώπησαν οι βετεράνοι Γιάννης Βένος και Κλήμης Γούναρης δίνοντας ακόμα μια νότα ενότητας ανάμεσα στα δύο τμήματα, που έχουν πολύ καλές σχέσεις. Τέλος, τυχερός της κοπής ήταν ο κ.Χριστόδουλος Αντωνιάδης, που κέρδισε το φλουρί της μεγάλης πίτας. Θα πρέπει να σημειωθεί δόθηκαν κομμάτια σε όλα τα τμήματα της ευρύτερης οικογένειας του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, που έδωσαν το παρών στο Μουσείο Μπάσκετ της ιστορικής ομάδας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια