Μοναδική εκδρομή του Παναθλητικού στην Αθήνα-Φωτορεπορτάζ

Τα τμήματα κορασίδων, παγκορασίδων, παμπαίδων και μίνι αγοριών-κοριτσιών του Παναθλητικού Συκεών διοργάνωσαν τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά με ομάδες της πρωτεύουσας έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός-Χίμκι.

Τα νεαρά αγόρια και κορίτσια του συλλόγου έζησαν από κοντά μια συναρπαστική εμπειρία ενώ είχαν την ευκαιρία να «αγγίξουν» και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους, η απλότητα και οι συμβουλές του προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο καθώς και η διάθεση όλων των αθλητών του Παναθηναϊκού να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με όλα τα παιδιά.

Παράλληλα τα παιδιά του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ΟΑΚΑ, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των χορηγών της Ευρωλίγκα και να πατήσουν το παρκέ του γηπέδου

Τις τρεις αυτές ημέρες, δόθηκαν φιλικοί αγώνες με Παναθηναϊκό, Αθηναϊκό, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Αρης Γλυφάδας, Ευρυάλη Γλυφάδας.

Στα πλαίσια της εκδρομής τα παιδιά επισκέφτηκαν και το Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τόσο την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και τις ακαδημίες των παραπάνω συλλόγων για την φιλοξενία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κυρίους Φώτη Παγώνη, Νίκο Μαριόλη, Γιάννη Γαπιάδη, Χρήστο Χρηστίδη.
































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια