H πρωτοχρονιάτικη γιορτή των γυναικών του Παναθλητικού-Δώρα για αθλήτριες, προπονητές, παιδιά και γονείς και barbeque party-Φωτορεπορτάζ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τμήμα γυναικών του Παναθλητικού οργάνωσε μια μεγάλη γιορτή, στην οποία συμμετείχαν τόσο οι γονείς των αθλητριών όσο και τα μικρά κορίτσια του συλλόγου.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα μοναδικό barbeque party, συνεχίστηκε με μουσική, χορό αλλά και πολύ παιχνίδι για γονείς και παιδιά και ολοκληρώθηκε με δώρα για όλους. Σε όλα τα μικρά κορίτσια δόθηκε επιπλέον κι ένα συμβολικό δώρο από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο υπεύθυνος γυναικών του Παναθλητικού Συκεών, Σάκης Κανάκης δήλωσε: «Προσπάθεια όλων μας είναι καθημερινά να μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευχαριστούμε τους γονείς που βρίσκονται δίπλα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που είμαστε όλοι μαζί σε ένα πολύ μεγάλο γιορτινό τραπέζι που κάθε χρόνο έχει περισσότερα μέλη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για αυτά τα χαμόγελα, για αυτές τις όμορφες στιγμές. Καλή Χρονιά με Υγεία και επιτυχίες σε όλους και όλες».

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Μανιτάρια Κεχαγιά, Φάρμα Κουκάκη, Epsilon Net, VOI NOI, Κάβα Σείριος, Βίκος Cola.















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια