Νέο ΔΣ στον ΑΣ Καρδίτσας- Φιλικό με την Εθνική Εφήβων-Βράβευση του Κώστα Μίσσα

Νέο και σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση του ΑΣ Καρδίτσας, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας, την οποία και ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία.

Η συζήτηση που έγινε, αλλά και οι εκλογές που ακολούθησαν, σηματοδοτούν την είσοδο του Α.Σ.Κ. στην επόμενη ημέρα, καθώς το διευρυμένο διοικητικό σχήμα που προέκυψε, θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης των πολλών ζητημάτων του σωματείου για την επόμενη διετία. Όπως τονίσθηκε και στη συνέλευση, η προσπάθεια διεύρυνσης δεν σταματά στις εκλογές, αλλά θα είναι μια διαρκής διαδικασία με στόχο να αποκτήσει ο Α.Σ.Κ. μεγάλο αριθμό ενεργών μελών, αλλά και να προσελκύσει ανθρώπους που εθελοντικά θα συμμετέχουν στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του σωματείου και του τοπικού αθλητισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας, συνήλθε σε σώμα και οι αρμοδιότητες που κατανεμήθηκαν είναι οι εξής:

Πρόεδρος: Θωμάς Δεληγιάννης
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Ζήσης
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Χριστούλας
Ταμίας: Φάνης ΚαΪμακάμης
Ειδ. Γραμματέας: Αντώνης Μακρυνίκας
Έφοροι Ανδρικής ομάδας: Γιώργος Τσιαμούρας και Χρήστος Χατζής
Έφοροι Αγωνιστικών Ομάδων: Στέλιος Μπούρας και Στέφανος Γατσαποστόλης
Έφοροι Ακαδημιών: Γρηγόρης Κωτούλας και Γιάννης Ψημμένος
Υπεύθυνος Οργάνωσης και Αγωνιστικού Σχεδιασμού: Κωνσταντίνος Μπανιός
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων: Βασίλης Μπολώτης και Γιώργος Σπανός
Υπεύθυνοι Χορηγιών και Συνεργασιών: Χρήστος Δεληγιάννης, Λεωνίδας Ντανοβασίλης και Δημήτρης Νταφόπουλος

Φιλικό με την Εθνική Εφήβων-Βράβευση του Κώστα Μίσσα

Φιλική αναμέτρηση το Σάββατο στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο, με τον Α.Σ. Καρδίτσας να αντιμετωπίζει την Εθνική ομάδα Εφήβων. Οι καλύτεροι νέοι αθλητές της χώρας θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Α.Σ.Κ. σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Εφήβων βρίσκεται και ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Ζευγαράς, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Στο ματς του Σαββάτου η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως θα υπάρχει δυνατότητα οι φίλαθλοι να συνεισφέρουν οικονομικά ή σε είδος, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση των δομών αλληλεγγύης της πόλης.

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί βράβευση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Μίσσα. Με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ από πολλές θέσεις, ο Καρδιτσιώτης στην καταγωγή Κώστας Μίσσας είναι μια από τις σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ της χώρας μας. Ως αθλητής έγραψε μεγάλη ιστορία ως ο βασικός πλέι μέικερ του Πανιωνίου για δυο δεκαετίες, έχοντας ταυτόχρονα 45 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ανδρών.

Σαν προπονητής έχει περάσει από μεγάλους συλλόγους, ενώ στην Εθνική έχει διαρκή και πολυσχιδή παρουσία, έχοντας καθίσει στον πάγκο σχεδόν όλων των εθνικών ομάδων σε συνολικά 195 επίσημους αγώνες, ενώ ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, στο πρόσφατο Ευρομπάσκετ του 2017. Ταυτόχρονα έχει συγγραφικό έργο αλλά και ακαδημαϊκή πορεία, ως μέλος της Ε.Ε.Δ.Ι.Π. του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια