Νέα Ραιδεστός και Μέγας Αλέξανδρος στον τελικό του πρώτου τουρνουά έφηβων για τον… Μάνο από τον Αστέρα Πλαγιαρίου-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε με επιτυχία μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, το τουρνουά εφήβων που διοργανώνει ο Αστέρας Πλαγιαρίου σε μνήμη του αδικοχαμένου πριν λίγα χρόνια αθλητή του, Μάνου Μαλλιάρα.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής αγωνίστηκε στον Αστέρα Πλαγιαρίου, στη Νέα Ραιδεστό και στον Μέγα Αλέξανδρο. Αυτές οι τρεις ομάδες μαζί με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου συμμετέχουν στο διήμερο τουρνουά όλες αγωνιζόμενες με το όνομα του Μάνου στη φανέλα.

Σήμερα έγιναν οι αγώνες Ρύσιο-Ραιδεστός και Αστέρας-Μέγας Αλεξανδρος στις 19.30. Αύριο στον αγώνα για τη τρίτη θέση θα αναμετρηθούν Ρυυιο και Αστέρας στις 17.30 ενώ στις 19.30 θα γίνει ο τελικός μεταξύ Μέγα και Ραιδεστού

Στο διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων θα υπάρξει αθλητικό event και μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθούσουν οι απονομές και τιμητικές διακρίσεις προς όλους τους συμμετέχοντες. Το ραντεβού λοιπόν αύριο στο Νέο Ρυσιο.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια