Επαιξαν μπάσκετ και αντάλλαξαν δώρα οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα-Τουρνουά εφήβων και γυναικών την Παρασκευή-Φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα τμήματα, από τα μικρότερα μέχρι τη γυναικεία ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση της ομάδας βρέθηκαν στο παρκέ για να παίξουν μπάσκετ, αλλά και να πάρουν δώρα και να ζήσουν ένα όμορφο, γιορτινό απόγευμα.

Το «Nissan Kallis Christmas Event 2018» που διοργανώνουν την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων και το γυναικείο του ΠΑΣ Ιωαννίνων, θα είναι μια χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπάσκετ. Καλεσμένοι είναι η εφηβική και η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ενα μοναδικό γεγονός που επιφυλάσσει για τους καλεσμένους και τις καλεσμένες, πολλά δώρα και εκπλήξεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς με συμμετοχή του κοινού, λαχειοφόρο αγορά και με πολλά ακόμα.

Καλούνται οι φίλοι του μπάσκετ για να γιορτάσουν, σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το φιλικό των εφηβικών ομάδων του Σπάρτακου και του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό οι ομάδες γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού. Έναρξη στις 18.00.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, θα διατεθεί για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Μη λείψει κανείς.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια