Πετυχημένη παρουσία του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο τουρνουά του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ

Ένα πολύ όμορφο διήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι νεαρές αθλήτριες του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο τουρνουά κορασίδων και παγκορασίδων που οργάνωσε ο Παναθλητικός στις 28 και 29/12 στα γήπεδα του Επταπυργίου και Γεννηματά.
Η διοίκηση του Απόλλωνα αισθάνεται ιδιαίτερα την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φιλόξενο σύλλογο της  Θεσσαλονίκης για την δυνατότητα συμμετοχής.

 Έγινε ένα δυνατό τουρνουά με σημαντικούς  αντιπάλους, και κατά συνέπεια  πολύ αξιόλογες αγωνιστικές εμπειρίες. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία  επικοινωνίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων, και το κυριότερο μεταξύ των νέων κοριτσιών πράγμα πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Παναθλητικού που ήταν κοντά μας σε ότι και αν ζητήσαμε, με ευγένεια και διακριτικότητα. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε και την διάκριση και βράβευση των αθλητριών μας,  Βάγια Χωλοπούλου, Μελίνα Τιμπασίδου και Φωτεινή Καρακατσάνη στα διαγωνιστικά παιχνίδια ελεύθερων βολών και νοκ άουτ, που έγιναν παράλληλα. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν σε μια μπασκετική γιορτή που απολαύσαμε όλοι», αναφέρει η ανακοίνωση.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια