Ρεκόρ συμμετοχών στο 8ο Χmas Βasketball Τournament του Παναθλητικού-Παρουσία του Τάκη Μπακογιώργου η τελευταία ημέρα-Οι νικητές και οι βραβεύσεις-Τι δήλωσε η Βιβή Διαβολεμένου-Φωτορεπορτάζ

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων, 35 τμημάτων και 400 παιδιών έλαβε χώρα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο τουρνουά Χριστουγέννων της Βόρειας Ελλάδας.

Δώδεκα ομάδες από την επαρχία και άλλες έξι από τη Θεσσαλονίκη έδωσαν χρώμα στο εορταστικό σκηνικό το οποίο έστησε για άλλη μια χρονιά ο Παναθλητικός Συκεών στο Επταπύργιο το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου με Μέγα Χορηγό την Bίκος Cola.

Στο τουρνουά των αγοριών συμμετείχαν οι Παναθλητικός, Ηρακλής, Αίας Ευόσμου, Αετοί Πολίχνης, ΠΟ Μουδανίων, Πάνθηρες Κατερίνης, Πρωτέας Γρεβενών, Ίκαροι Σερρών, Κούπα Κιλκίς, Ερμής Λαγκαδά

Και τη φετινή χρονιά, δόθηκε έμφαση στο τουρνουά κοριτσιών για τμήματα Κορασίδων, Παγκορασίδων, Μίνι, στο συμμετείχαν οι Παναθλητικός (Κορασίδες, Παγκορασίδες, Μίνι), Απόλλων Πτολεμαΐδας (Κορασίδες, Μίνι), Πιερικός (Κορασίδες, Παγκορασίδες, Μίνι), ΕΚ Καβάλας (Κορασίδες, Παγκορασίδες), Κούπα Κιλκίς (Μίνι), ΑΓΕ Πιερίας (Κορασίδες, Μίνι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχολιάστηκε θετικά από όλους τους συμμετέχοντες το υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετείχαν.

Νικητής σε Κορασίδες και Παγκορασίδες ήταν ο Απόλλων Πτολεμαΐδας και στα Μίνι ο Παναθλητικός.

Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά βρέθηκαν οι: Αντωνίου Ι. (Απ. Πτολεμαΐδας), Βασιλείου Π. (Απ. Πτολεμαΐδας), Καρατάσιου Ξ. (Πιερικός), Δροσούνη Α. (ΑΓΕΠ), Μπαξεβάνου Κ. (Παναθλητικός) οι οποίες να σημειωθεί ότι είναι μέλη των εθνικών ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων.

Στον τελικό του διαγωνισμού τριών πόντων βρέθηκαν οι Μπαξεβάνου (Παναθλητικός), Βαρμάζη (ΑΓΕΠ), Κουλιού Δ. (Παναθλητικός). Στον τελικό του 1vs1 βρέθηκαν οι Κουζλόγλου (Παναθλητικός), Δροσούνη (ΑΓΕΠ)

Διαγωνιστικά παιχνίδια διεξήχθησαν και για την κατηγορία των μίνι και νικήτριες ήταν οι Φάρου (ΑΓΕΠ), Μελικίδου (ΑΓΕΠ), Χωλοπούλου (Απ. Πτολεμαϊδας), Καρακατσάνη (Απ. Πτολεμαϊδας), Κιολέογλου (Πιερικός), Στράτου (Πιερικός), Τσιμπασίδου (Απ. Πτολεμαϊδας), Σωπιάδου (Πιερικός)

Την τελευταία ημέρα, τίμησε με την παρουσία του ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Τάκης Μπακογιώργος ο οποίος συνομίλησε με τη διοίκηση του Παναθλητικού για το αναπτυξιακό πρόγραμμα που εφαρμόζει ο σύλλογος, με τους προπονητές/τριες των ομάδων καθώς και με πλήθος αθλητριών που απαρτίζουν τις εθνικές κορασίδων και παγκορασίδων. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε εκ μέρος της ΕΟΚ ο Θωμάς Χαρμπαλής.

H προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού, Βιβή Διαβολεμένου δήλωσε: «Η συμμετοχή τόσων πολλών ομάδων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και οι συνθήκες διεξαγωγής μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης υπέγραψαν για όγδοη χρονιά άλλη μια εξαιρετική διοργάνωση για τον σύλλογό μας. Ο Παναθλητικός τα τελευταία χρόνια έχει κατορθώσει να δημιουργήσει την μεγαλύτερη αθλητική ακαδημία κοριτσιών στην Ελλάδα και το αναπτυξιακό πρόγραμμα που εφαρμόζει είναι πραγματικά μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και οφείλει να είναι μπροστάρης σε τέτοιες εκδηλώσεις και δράσεις. Η παρουσία τόσων αθλητριών των μικρών εθνικών ομάδων αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση. Ευχαριστούμε θερμά τον ομοσπονδιακό προπονητή Τάκη Μπακογιώργο για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του καθώς και όλες τις ομάδες για την συμμετοχή και την συνεργασία τους. Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια