Η δεύτερη ημέρα του «1st Basketball Christmas Tournament» κορασίδων και παγκορασίδων του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ- Τρίποντα αγάπης στο Παιδικό Χωριό SOS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του «1st Basketball Christmas Tournament» κορασίδων και παγκορασίδων, το οποίο συνεχίζεται σήμερα στο PAOK Sports Arena.

Οι μικρές αθλήτριες των ομάδων, που συμμετέχουν στο τουρνουά, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τις συνθήκες διεξαγωγής, καθώς και από τις εμπειρίες που αποκόμισαν στις αναμετρήσεις που έδωσαν.

Ακόμη, οι παίκτριες συμμετείχαν σε μία προσομοίωση... Συνέντευξης Τύπου, υπό την επιμέλεια του Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, κατά την οποία είχαν την ευκαιρία να κάνουν και οι ίδιες δηλώσεις σχετικά με τη διοργάνωση και την παρουσία τους σε αυτή. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας των αγώνων:

ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: 30-48 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΠΑΟΚ - SHOOTERS ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 77-27 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΠΑΟΚ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: 36-38 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 48-42 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 64-21 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΙΕΡΙΣΣΟΣ 99 - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 36-48 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΕΚΑΣΘ: 44-39 (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
 ΠΑΟΚ - ΚΑΣ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ: 58-44 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

Την τρίτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίοι αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν τους νικητές, ενώ στο τέλος της ημέρας θα γίνουν οι απονομές.

Στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός προπονητής κορασίδων Τάκης Μπακογιώργος θα επισκεφθεί το «Παλατάκι», όπου θα μιλήσει στις νεαρές αθλήτριες και εν συνεχεία στους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν.

Τρίποντα αγάπης στο Παιδικό Χωριό SOS


Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, ο ΠΑΟΚ μέσω του «1st PAOK Christmas Sports Festival», επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα, τα οποία συνέλεξαν οι αθλήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο «1st Basketball Christmas Tournament».

Οι αθλήτριες, όλες μαζί, η καθεμιά με τα χρώματα της ομάδΑς της, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν στο PAOK Sports Arena και κατευθύνθηκαν στο Πλαγιάρι, εκεί όπου τους περίμεναν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS. Ίσως, η κορυφαία στιγμή του «1st PAOK Christmas Sports Festival»...

Την αποστολή συνόδευσε ο Β' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο  Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης κ. Θεόδωρος Πολυμένης, καθώς και προπονητές και συνοδοί όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά...















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια