Στο Ρέθυμνο έπεσε η αυλαία της Β΄ Περιόδου του τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Η αυλαία στην Β’ Περίοδο 2018 των τουρνουά MILKO 3X3 έπεσε στο Ρέθυμνο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Στα τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, που επέτρεψαν την διεξαγωγή του τουρνουά μόνο την Κυριακή (11/11) πήραν μέρος 152 παιδιά (128 αγόρια και 24 κορίτσια). Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν η Δέσποινα Ριτζάτου (Δημοτικό) και ο Κωστής Ψυχούλας (Γυμνάσιο-Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων οι Λευτέρης Κατίκας (Δημοτικό) και Γιώργος Καβούνης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο γιατρός Άρης Σιβαρόπουλος, οι Γρηγόρης Τσόγκας και Ναπολέων Σκουλούδης από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης και οι προπονητής Κυριάκος Μίχας και Γιώργος Σαλονικιός.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 διοργανώθηκαν και αυτή την περίοδο με υποστηρικτές την GSA και την Molten και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια