Kαραμιχάλης: «Αποφυγή λαθών και καλές επιστροφές»- Γεύμα για το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς-Φωτορεπορτάζ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς αύριο Κυριακή (18/11) θα αντιμετωπίσει τον ΠΣ Ευκαρπίας με στόχο την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. O Δημήτρης Καραμιχάλης μίλησε στο mgskapollon.gr για το συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι και στάθηκε στους τομείς στους οποίους θα πρέπει να δώσουν προσοχή οι παίκτες του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς είπε για τον αγώνα κόντρα στον ΠΣ Ευκαρπίας:

«Παίζουμε με μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει εμπειρία στην κατηγορία. Πάμε να πάρουμε ότι μας αξίζει... Το παιχνίδι θα κριθεί στην διάθεση, στο αν θα κάνουμε λάθη και πόσα θα είναι αυτά. Θα παίξει ρόλο και ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα. Εμείς πρέπει να μην κάνουμε λάθη καθώς ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα χρειαστεί να αποφύγουμε τα συνεχόμενα λάθη και να έχουμε καλές επιστροφές».

Γεύμα για το παιδικό και το εφηβικό τμήμα-Φωτορεπορτάζ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύει συνεχώς. Το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα, μαζί με στελέχη του συλλόγου, γευμάτισαν σήμερα στο εστιατόριο «Βαρελάκια». Το κλίμα ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν πολύ καλό, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Καλαμαριάς να δίνουν μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής όπου υπάρχει άριστη οργάνωση.

Εκτός από τους αθλητές της ομάδας, στο γεύμα βρέθηκαν ο προπονητής του εφηβικού τμήματος (και βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα), Κώστας Κεσίδης, ο τεχνικός του παιδικού τμήματος, Γιάννης Τσεσμετζής, ο έφορος του εφηβικού τμήματος, Χρήστος Χριστοφορίδης, ο έφορος του παιδικού τμήματος, Άγγελος Τσουμέτης, ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης και ο general manager του ανδρικού τμήματος που αποτελεί και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, Θάνος Γιαννικόπουλος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια