Αφιέρωμα της FIBA στην Στέλλα Καλτσίδου: «Παίκτρια με μεγάλη εμπειρία»

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται στην τελική ευθεία των κρίσιμων αναμετρήσεων για την πρόκριση του Ευρωμπάσκετ, με την Στέλλα Καλτσίδου να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η έμπειρη φόργουορντ θα σταματήσει την διεθνή καριέρα της μετά τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ. Αναλυτικά το αφιέρωμα της FIBA:

«Αυτό που χρειάζεσαι σε τέτοιες στιγμές είναι η εμπειρία. Και λίγες παίκτριες σε αυτό το “παράθυρο” έχουν τόσο μεγάλη όσο η Καλτσίδου, η οποία νωρίτερα μες στην εβδομάδα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να σταματήσει τη λαμπερή καριέρα της ύστερα από αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Έχει γυρίσει πίσω το χρόνο σε αυτά τα προκριματικά και πρέπει να το κάνει ξανά.

Η Ελλάδα είχε μικτή σύνθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η φόργουορντ γνωρίζει ότι οι ελπίδες τους βρίσκονται στην άκρη του μαχαιριού. Εν τω μεταξύ, απέναντι στη Μ. Βρετανία η Καλτσίδου μπορεί επίσης να βοηθήσει στο σκάουτινγκ αναφορικά με τις μεγαλύτερες μορφές της αντιπάλου, την Τέμι Φάγκμπενλε και την Τζο Λίντχαμ-Ουόρνερ, οι οποίες είναι συμπαίκτριές της στην Πολκοβίτσε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια