Πρεμιέρα με Κόροιβο το Σάββατο για τον ΑΣ Καρδίτσας

Ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι, περιμένει το Σάββατο τον ΑΣ Καρδίτσας, που στις 17:00. στο κλειστό της πόλης, υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής.

Απέναντι τους, οι «κυανόλευκοι» θα βρουν μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις συνεχείς περιόδους στη Basket League, από την οποία υποβιβάστηκαν πέρυσι, με θρίλερ την τελευταία αγωνιστική. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με γνώση των μεγάλων κατηγοριών, που άλλαξε αναγκαστικά πρόσωπο και επιστρέφει μετά την περίοδο 2013-14 στην Α2 Εθνική.

Προπονητής, ο πολύπειρος στην κατηγορία Κώστας Σορώτος και ένα ρόστερ μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, από το οποίο ξεχωρίζουν ο Λετονός γκαρντ Τομς Λεϊμάνις, ο έμπειρος σέντερ Γιώργος Τσιάκος αλλά και οι ικανότατοι φόργουορντ Χείλαρης και Θεοδωράκος. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Κόροιβο να επικρατεί στην Αμαλιάδα με 67-65 απέναντι στον Α.Σ.Κ., σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση. Το Κύπελλο είναι όμως παρελθόν, το ίδιο και η προετοιμασία για τις δυο ομάδες, που μπαίνουν πλέον στα δύσκολα της Α2 και των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος.

Ο ΑΣ Καρδίτσας, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου, φιλοδοξώντας να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα, απέναντι σε μια συμπαγή και δουλεμένη ομάδα όπως ο Κόροιβος. Ο Γιάννης Τζήμας και οι συνεργάτες του έχουν πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, αφού το ρόστερ της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του διεθνούς σέντερ Θοδωρή Καρρά. Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών γίνονται σε υψηλούς ρυθμούς, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Διευρύνεται το ιατρικό τιμ

Ο ορθοπαιδικός ιατρός της ομάδας Κωνσταντίνος Μπανιός βρίσκεται στο Μιλάνο για εκπαίδευση δυο μηνών στο εξειδικευμένο κέντρο Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Τραυματολογίας που διευθύνεται από το φημισμένο καθηγητή ορθοπαιδικής Pietro Randelli. Το ιατρικό τιμ του Α.Σ.Κ. ενισχύεται με δυο νέους επιστήμονες, τους ορθοπαιδικούς ιατρούς Βασίλη Αμπράζη και Γιώργο Κομνό, οι οποίοι αναλαμβάνουν την ιατρική παρακολούθηση των αθλητών της ομάδας, που το Σάββατο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ανδρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια