Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Κώστας Ζώτος-Τι δήλωσε στο μπλογκ

Μετά από 300 και πλέον αγώνες και 2.000 και πλέον πόντους με τη φανέλα των Αμπελοκήπων Μενεμένης, ο επί 18 χρόνια παίκτης και αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ζώτος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο 34χρονος φόργουορντ, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την φετινή χρονιά, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια συνεχόμενοι σοβαροί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Δυστυχώς πλέον το πρόβλημα που υπάρχει στο γόνατό έχει σοβαρέψει αρκετά και δεν μπορέσω να ξαναπαίξω. Αποσύρομαι τουλάχιστον γεμάτος από εμπειρίες και παραστάσεις, αφού είχαμε μια γεμάτη δεκαετία που το ρόστερ παρέμενε ίδιο και το κλίμα με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν εξαιρετικό. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά με τα οποία αγωνιστήκαμε μαζί αυτά τα 18 χρόνια, για την συνεργασία και τις υπέροχες στιγμές», δήλωσε ο πρώην αρχηγός της ομάδας των Δυτικών Συνοικιών.

Στην ομάδα των Αμπελοκήπων Μενεμένης, την τρέχουσα σεζόν έχει γίνει ριζική ανανέωση, καθώς εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία -όπου ο Χρήστος Μαλτέζος αντικατέστησε τον Κώστα Κουμπάρο- έχει αλλάξει και το 80% του ρόστερ.

Η... απώλεια του Κώστα Ζώτου, ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες αποχωρήσεις/μεταγραφές των Κώστα Μπλαβάκη (επί 11 χρόνια βασικού play maker της ομάδας) και Κωνταντίνου Γκίτνου - Ηλία Αλεξιάδη (επί 15 χρόνια αθλητές της ομάδας). Πλέον μόνος «παλιός» και εκπρόσωπος αυτής της γενιάς, έχει μείνει ο σέντερ Δημήτρης Στεφούλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια