Πρότυπη ακαδημία από την Αναγέννηση Άνω Πόλης-Σε ποιους απευθύνεται-Το προπονητικό επιτελείο-Πληροφορίες και εγγραφές

Η Αναγέννηση Άνω Πόλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της πρότυπης ακαδημίας «Αναγέννηση Άνω Πόλης – Basketball Academy».

«Η μεγάλη αγάπη μας τόσο για το μπάσκετ όσο και για την περιοχή μας, την ιστορική Άνω Πόλη, μας οδήγησε στην δημιουργία της πρότυπης αυτής ακαδημίας, που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και στόχο έχει την μύηση των παιδιών στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, μέσω των προπονήσεων και των αγώνων θα μάθει στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, θέτοντας ωστόσο την μάθηση σε απόλυτη προτεραιότητα.

Εκτός από τα μυστικά του αθλήματος τα παιδιά θα μάθουν και αξίες όπως:
•Το ευ αγωνίζεσθαι
•Η συμμετοχή – συνεργασία
•Ο αυτοέλεγχος – αυτοσεβασμός
•Η σημασία της προσπάθειας

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες της ακαδημίας μας και τις προσπάθειες των μικρών πρωταγωνιστών είναι το σχολικό γυμναστήριο του 3ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Ολυμπιάδος 137, έναντι Πυροσβεστικής).

Το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τους Ιωαννίδη Γιώργο (υπεύθυνο ακαδημίας), Ιωάννου Νίκο (προπονητή ακαδημίας) και Ιωάννου Γιώργο (προπονητή ακαδημίας). Από τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, η Αναγέννηση Άνω Πόλης ανοίγει τα φτερά και την αγκαλιά της και σας καλεί να συμμετέχετε και εσείς», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στα τηλέφωνα  6995198225 (Ιωαννίδης Γιώργος) και 6989299525 (Ιωάννου Νίκος) καθώς και στη σελίδα μας στο Facebook: Αναγέννηση ΆνωΠόλης – Basketball Academy.

WHO IS WHO

Γιώργος Ιωαννίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκηση Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και κατεύθυνση τη Στρατηγική Διοίκηση. Έπαιξε μπάσκετ στην Ολυμπιάδα Άνω Πόλης (1996-2010) και από το 2010 ως και σήμερα στην ομάδα του Βίκτορα. Από το 2014 εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής (μίνι, παιδικό, εφηβικό) του Βίκτορα. Από φέτος θα είναι υπεύθυνος ακαδημιών στην Αναγέννηση Άνω Πόλης.

Νίκος Ιωάννου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έπαιξε μπάσκετ σε ΒΑΟ, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ηρακλή. Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου (2011-2013), ως προπονητής στις ακαδημίες των Κεραυνού Αγίου Παύλου (2011-2016) και Ολυμπιάδα Άνω Πόλης (2014-2016). Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Κολλεγίου Aνατόλια και ως προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου. Τη σεζόν 2016-2017 αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλονίκης ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, με την ομάδα της Κ20 του Ανατόλια. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε αρκετά καμπ. Από φέτος θα είναι μέλος της Αναγέννησης Άνω Πόλης.

Γιώργος Ιωάννου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Σπουδάζει στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έπαιξε σε Κεραυνό Αγίου Παύλου και Ηρακλή. Εργάστηκε ως προπονητής στις ακαδημίες των Κεραυνού Αγίου Παύλου (2014-σήμερα) και Ολυμπιάδας Άνω Πόλης (2016-2018), ενώ έχει συμμετοχή σε αρκετά καλοκαιρινά καμπ. Από φέτος ανήκει στο δυναμικό της Αναγέννησης Άνω Πόλης.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια