Χατζηβασιλείου: «Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας»

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 Β’ Κατηγορίας,  που διεξάγεται στην Αυστρία, ρίχνεται αύριο η Εθνική Νεανίδων θέλοντας να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση.


Στην ομάδα αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια θέλοντας να πάνε βήμα βήμα τους αγώνες και στο τέλος να γίνει το ταμείο. Η Ιωάννα Χατζηβασιλείου μίλησε για τη διοργάνωση, ακολουθώντας αυτήν ακριβώς τη ρότα, τονίζοντας ωστόσο πως ο αγώνας της πρεμιέρας απέναντι στην Αλβανία είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

«Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε την Αλβανία, τον πρώτο μας αντίπαλο στη διοργάνωση. Είναι δεδομένο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτελέσματα που τόσο πολύ θέλουμε όλοι στην ομάδα».

-Πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι σε μια διοργάνωση από ψυχολογικής άποψης;

«Σίγουρα είναι σημαντικό, καθώς παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα, αυτόματα ανεβαίνει και η ψυχολογία της ομάδας. Μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Και εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

«Αυτό που θέλουμε είναι να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην διοργάνωση.  Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος. Έχουμε καλό κλίμα, έχουμε προσπαθήσει πολύ από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε και είμαι σίγουρη ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια