Στον Αστέρα Ιπποδρομίου-Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, Βασιλειάδου, Μπαλλά, αδελφές Καζαντζή, Αναγνώστου, Κεφαλά και Νταουντάκη-Ανανέωσαν Ζαμπουρίδου, Γαβρίλη, Φόρογλου, Νάκη και Καρπόνη-Στο τεχνικό τιμ η Τσαμπούρη

Ο Αστέρας Ιπποδρομίου-Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη ανακοίνωσε την ανανέωση τις συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τις αθλήτριες Ζαμπουρίδου Νατάσα, Γαβρίλη Βασιλεία, Φόρογλου Χρυσή, Νάκη Άννα και Καρπόνη Κωνσταντίνα.

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά η παρουσία τους κρίνεται πολύ σημαντική για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ακόμη ο σύλλογος καλωσορίσει τις αθλήτριες Βασιλειάδου Σοφία, Μπαλλά Νικολέττα, Καζαντζή Βασιλική, Καζαντζή Στέλλα, Καζαντζή Σπυριδούλα, Αναγνώστου Δώρα, Κεφαλά Δανάη, Νταουντάκη Ευαγγελία.

Κάθε μία από τις παραπάνω αθλήτριες έχει την δική της ιστορία στον χώρο και θα αποτελέσουν πρότυπο για τις μικρότερες αθλήτριες που πλαισιώνουν την ομάδα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλες τις αθλήτριές που δεν συνεχίζουν στην ομάδα,  αλλά η προσφορά τους ήταν πολύ μεγάλη και εύχεται τόσο σ΄ αυτές όσο και σε όλες εκείνες που συμμετέχουν την ομάδα φέτος μια χρονιά με υγεία γεμάτη με επιτυχίες.

Επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την Παναγιώτα Τσαμπούρη η οποία θα προσθέσει ενέργεια και ενθουσιασμό στο ήδη υπάρχον προπονητικό τιμ που αποτελείται από:

Head Coach: Ιωαννίδης Δημήτρης
Accistant Coach: Παλαμουτίδου Μπέτυ
Player Development Coach: Νικολαΐδης Δημήτρης 

 Ως χορηγός της γυναικείας ομάδας, επίσημος προμηθευτής και έμπιστος συνεργάτης του συλλόγου, η εταιρία του Περικλή Σαμαρά συνεχίζει και για τη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 να προμηθεύει τον αθλητικό ρουχισμό σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ.

Η Crossover, πάντα με πρωτότυπα και ξεχωριστά σχέδια, φροντίζει για την άψογη εικόνα των αθλητριών και η συνεισφορά της είναι για άλλη μια χρονιά πολύτιμο εφόδιο στην καινούργια πορεία του συλλόγου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια