«Τρία στα τρία» για την Εθνική γυναικών της Κύπρου-Επικράτησε και των Εσπερίδων με 72-51

Μετά από καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος η Εθνική γυναικών της Κύπρου νίκησε και στο τρίτο παιχνίδι της επί ελληνικού εδάφους (προηγήθηκαν Πρωτέας Βούλας και Μελίσσια) με 72 -51 επί των Εσπερίδων στην Καλλιθέα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχες ήταν αρκετά ανταγωνιστικές και δυσκόλεψαν την Κύπρο αλλά στο δεύτερο η κούραση και η έλλειψη ξένων και παρά την κούραση της Εθνικής Κύπρου που είχε αγωνιστεί 14 ώρες πριν, άλλαξε τις ισορροπίες. Με σαφώς περισσότερες λύσεις οι Κύπριες πήραν μια διαφορά και την διατήρησαν ως το φινάλε.

Πάντως καλή εικόνα έδειξε και η ομάδα της Καλλιθέας ενώ η Εθνική Κύπρου επιστρέφει στη Μεγαλόνησο προκειμένου να πάει σε μία εβδομάδα στο Κορκ της Ιρλανδίας για το Πανευρωπαϊκό μικρών χωρών. Πριν τον αγώνα οι γηπεδούχες έδωσαν ανθοδέσμες στην αποστολή της Κύπρου ενώ υπήρξε και αναγγελία -παρουσίαση των ομάδων.

Δεκάλεπτα: 16-14, 27-31, 40-52 , 51-72
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης-Τσουμπρής): Τζαμπάζι 2, Δανούση 6, Ευμορφοπούλου 10 , Στεργιοπούλου 9(1) , Στεφάτου 7(1), Κεχαγιά 7, Παπαϊωάννου 2, Μουζάκη 6 , Χασαπίδου, Λάσκαρη 2 .
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ (Παπαδοπούλου-Αρίστου): Πηλακούτα 6, Κασάπη 7(1), Μενελάου 6(2), Πιτσιλίδου 3, Ακαθιώτου 17, Κόνιαλη 8, Παπαδοπούλου 7, Οικονομίδου 4, ‘Ορλοβιτς 4, Ράτζα 6(2), Ρουσσάκη, Νικολά, Θεολόγου 4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια