Διαμαρτυρία για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου από τον ΑΟ Πολυγύρου

Από το ΔΣ του ΑΟ Πολυγύρου εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας κλείνοντας την 4η συνεχόμενη χρονιά σε εθνική κατηγορία ( 14-15 Γ', 15-17 Β', 17-18 Γ' ) και κατακτώντας την 3 θέση στο πρωτάθλημα κλήθηκε από την ομοσπονδία να δώσει αγώνα μπαράζ ανόδου στην Β' εθνική με την συμπαθέστατη κατά τ'  άλλα και ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι στα 4 αυτά συνεχόμενα χρόνια συμμετοχής μας στις εθνικές κατηγορίες (έχουμε συμμετάσχει άλλες 3 σεζόν αλλά όχι με το παρόν συμβούλιο) ουδέποτε ασχοληθήκαμε με την διαιτησία είτε μέσω ένστασης είτε μέσω απλής ανακοίνωσης , σεβόμενοι πάνω απ' όλα το δικαίωμα στο λάθος των διαιτητών αλλά και το γεγονός ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα μας η καχυποψία κι η μιζέρια απέναντι στην ομοσπονδία και τις αντίπαλες ομάδες .

Τα όσα όμως συνέβησαν από το διαιτητικό δίδυμο (Ευφραιμίδης-Ταρενίδης) του αγώνα της Κυριακής μας υποχρεώνουν ν' ασχοληθούμε για πρώτη φορά στα 4 αυτά χρόνια γιατί απλά και μόνο με τις αποφάσεις τους γελοιοποιούν το αγαπημένο μας άθλημα του μπάσκετ , απαξιώνουν τον κόπο των παικτών μας και δυσφημίζουν την ομοσπονδία που τους εμπιστεύθηκε έναν σημαντικό αγώνα .

Η συμπεριφορά των κυρίων απέναντι στην ομάδα μας σε όλο τον αγώνα ήταν επιεικώς προκλητική με την αρχή να γίνεται στην τεχνική ποινή που δέχτηκε ο προπονητής μας επειδή πάτησε την τελική γραμμή δίνοντας το χέρι του σε παίκτη μας που πέτυχε καλάθι ενώ αυτός περνούσε από μπροστά του γυρίζοντας στην άμυνα!!!! Στη συνέχεια με το αλλοπρόσαλλο των σφυριγμάτων καταλήξαμε να έχει εκτελέσει 40 βολές η Νίκη Βόλου κι ο Α.Ο.Π. 23......

Το επιστέγασμα της κάκιστης διαιτησίας ( ειδικά του 1ου διαιτητή Ευφραιμίδη ) ήρθε 7 κλάσματα πριν την λήξη του αγώνα , όταν ο κ. Ευφραιμίδης έχοντας μάλλον "τύψεις" που σφύριξε καταφανέστατο φάουλ πάνω σε προσπάθεια 3π. του αρχηγού της ομάδας μας
Αρ.Τσιούντου κι ο Α.Ο.Π. πέρασε μπροστά 1 πόντο με 0.7 δευτερόλεπτα ν' απομένουν για την λήξη , εφηύρε φάουλ από τους παίκτες μας , αρχικά από τον Τσιούντο με το σώμα (το οποίο κι έδειξε στην γραμματεία όπως φαίνεται στο βίντεο) και στη συνέχεια -επειδή μάλλον φοβήθηκε όχι το ανύπαρκτο αλλά το εκπρόθεσμο του φάουλ- άλλαξε απόφαση και καταλόγισε φάουλ στο παίκτη μας Α. Καραγιαννάκη . Να σημειώσουμε ότι τα φάουλ δόθηκαν σε προσπάθεια του παίκτη της Νίκης Βόλου πίσω απ' την γραμμή του κέντρου!!!!!!!!

Προσπαθήσαμε όλοι μας να θυμηθούμε αντίστοιχο σε βαθμό γελοιότητας σφύριγμα αλλά δεν μπορέσαμε. Έχουμε χρέος απέναντι στην ομάδα μας στο σύνολό της (παίκτες-προπονητής-φίλαθλοι-διοίκηση) να υποβάλλουμε ένσταση για την απόφαση σκάνδαλο του κ. Ευφραιμίδη ο οποίος γελοιοποίησε το άθλημα και θα το πράξουμε.......

Υ.Γ. Η ένσταση κατατίθεται όχι γιατί αυτό το συμβούλιο επιθυμεί με κάθε τρόπο την άνοδο στην Β' εθνική κατηγορία αλλά επειδή δεν ανεχόμαστε από κανέναν κ. Ευφραιμίδη να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών μας και το όνομα του σωματείου με ότι αυτό εκπροσωπεί».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια