Η Ελευθερούπολη ευχαριστεί

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τελείωσε για τον ΓΣ Ελευθερούπολης. Εκτός της ιστορικής ανόδου στην Β΄ Εθνική κατηγορία θα πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη και εκπληκτική πορεία των εφήβων και την πέμπτη θέση που κατέλαβαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει: «Στην προσπάθεια μας αυτή πρέπει ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε κάποιους πολύ σημαντικούς ανθρώπους και επιχειρηματίες οι οποίοι μας στήριξαν, με το παραπάνω, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Μεγάλη ήταν η βοήθεια των κυρίων Αναστασιάδη Φίλιππα (εταιρία PHILIPPOS OLIVES) και Λαζαρίδη Σάββα (CAFFE APARTO). Σημαντική ήταν η χορηγία της Κάβα Αργυρίου, της ξυλείας του κυρίου Ταουκτσή Κωνσταντίνου και του  beach bar «CUBA» της κυρίας Ξουλόγη Στέλλα;.

Επιπρόσθετα οικονομικά μας βοήθησαν και αρκετοί ακόμη όπως οι Μποσμπότης Χρήστος,  εταιρία «ALVESTA HELLAS» του κυρίου Καπνίδη Γεώργιου, το καφέ «Πλάτανος», τα είδη υγιεινής « Τσιπουροπούλου Σοφία ΟΕ», Κάβα ποτών Ζραφκόπουλος, ο πολιτευτής Πασχαλίδης Ιωάννης, το Δ.Σ. του Ορφέα Ελευθερούπολης και ο κύριος Μανωλαράς Χρυσόστομος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια