Επανέρχεται στη Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών ο Αριστοτέλης Σταυρού-Φωτορεπορτάζ από τα πανηγύρια εντός και εκτός γηπέδου

Στη Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών θα αγωνίζεται του χρόνου ο Αριστοτέλης Σταυρού και η διοίκηση του συλλόγου, ανήρτησε στο facebook το παρακάτω κείμενο:

«Νύχτα μαγική, νύχτα Αριστοτελική, νύχτα ονειρεμένη!

Μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην πετυχημένη χρονιά του Αριστοτέλη Σταυρού με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου...

Μετά από μια περίεργη έως και δύσκολη χρονιά, με πολλές... περίεργες στιγμές, με τα καλά και τα κακά της, είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για τη μεγάλη δικαίωση. Για τη στιγμή που θα αμείβονταν οι κόποι μιας ολόκληρης και επίπονης σεζόν!

Ο Αριστοτέλης έριξε την αυλαία της χρονιάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του στην Β΄ ΕΚΑΣΘ, ύστερα από 13 χρόνια , κερδίζοντας μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό, μοναδικό για τα δεδομένα της κατηγορίας , την πολύ καλή ομάδα του Χορτιάτη με σκορ 59-48.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον προπονητή Σαββίδη Θεόδωρο και όλους τους καλαθοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σεζόν ώστε να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια !!!!

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τις διοικήσεις όλων ανεξαιρέτως των υπόλοιπων συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση, για την φιλοξενία και την συμπεριφορά που επιφύλαξαν στην ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, θερμά όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με την αγάπη και την μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της και τους περιμένουμε και τα επόμενα χρόνια να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια, τους γονείς του αθλητή Δημήτρη Σίμου, για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο παιδί τους και να ευχηθούμε στον Δημήτρη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την αντίστοιχη κατάκτηση μιας θέσης στην σχολή προτίμησης του, στις πανελλαδικές εξετάσεις».

Δεκάλεπτα: 9-16, 30-27, 44-38, 59-48
Διαιτητές: Θρασυβουλίδης-Αναστασιάδης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Σαββιδης): Κωνσταντινακης 3, Ταντσος 8 (2), Ιωαννου, Βουζος 18(1), Φιντιρικακης, Τσουλης 8, Κουτσιανουδης 3(1), Σαρρης, Σανκα 5, Σιμου  6, Αλεξινακης 8, Καραγιωρας.
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ (Κατεμιδης): Χατζηνικολαου, Αργυρας 21 (4), Παντελιδης, Αραμπατζης, Τζωλος 16 (3), Φιρτινιδης 9 (1), Αλμπανης 2, Μπελλος, Καζαντζιδης, Καλιμαυκιδης.










































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια