Πρωταθλητής ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Λεύκιπος (82-56 τον Αστέρα Καβάλας) και άνοδος στην Γ’ Εθνική Ανδρών- Κοκκινόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε του Αστέρα Καβάλας με 82-56 στον μεγάλο τελικό ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ με φόντο την κούπα του πρωταθλητή της σεζόν 2017-18 και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης» στη  Δράμα.

Δεκάλεπτα: 14-14, 39-31, 64-46, 82-56.
Διαιτητές: Ξενικάκης-Μπήτης-Μπακάλης
Λεύκιππος (Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης 24 (2), Σταμπουλής 5, Χρήστου 23 (3), Παϊτάρης 4, Στεργίου 6 (1), Ρούμογλου, Κάλφας, Χατζηαντωνίου, Δώδος 8, Νταβουλτζόπουλος 10, Κούτρας, Παλλάκης 2.

Κοκκινόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Λίγη ώρα μετά την νίκη του Λεύκιππου επί του Αστέρα Καβάλας με 82-56, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Ανδρών, ο προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport και τόνισε τα εξής:

«Αποδείξαμε και σήμερα, στο τελευταίο και πιο κομβικό παιχνίδι της φετινής σεζόν ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και δικαιούμασταν την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Με συνολικό απολογισμό 32 νίκες-1 ήττα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετύχαμε πανάξια και τους δύο στόχους που είχαμε ορίσει στην αρχή της σεζόν.

Συγχαρητήρια σε όλους, στην διοίκηση και στους παίκτες μου, είμαστε πολύ χαρούμενοι, κάναμε ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο σήμερα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία μας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, παρά τα όσα κατά καιρούς ειπώθηκαν.

Η φετινή σεζόν, είναι μόνο η αρχή, για μια ομάδα δύο ετών, που καταφέρνει τόσο γρήγορα να πετύχει υψηλά πράγματα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Λεύκιππου, που και την Τετάρτη στην Καβάλα και σήμερα στη Δράμα, ήταν φανταστικοί. Το χάρηκαν πολύ και μας έδωσαν την απαραίτητη επιπλέον ενέργεια καθώς ήταν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος των σημαντικών δύο εκτός Ξάνθης αγώνων. Εύχομαι και ελπίζω ότι όλο και περισσότερος κόσμος θα πλαισιώνει την προσπάθειά μας, στην Γ’ Εθνική. Τώρα χαιρόμαστε, στη συνέχεια ξεκουραζόμαστε και αμέσως μετά ξεκινούμε τον προγραμματισμό μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια