Έτοιμη για το άλμα τελικού η 10η ΜΣΕΠ Χορτιάτη

Για τις 1 Ιουνίου ορίστηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αεροπορίας. Ο μόνος εκπρόσωπος της Βόρειας Ελλάδας η 10η ΜΣΕΠ  Χορτιάτη θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό του Σχηματαρίου από την 114 ΠΜ της Τανάγρας.

Η  προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του  Κωνσταντίνου Κωτούλη και ευελπιστεί ότι θα υπάρξουν κι άλλα σημεία βελτίωσης σε σύγκριση με την πάρα πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ΕΓ Μίκρας στις 16/5 με την 110 ΠΜ Λάρισας.

Ο γενικός αρχηγός Πέτρος Γκανάλας, ο κώουτς Κωνσταντίνος Κωτούλης κι ο αρχηγός της ομάδας Σάββας Μαρκίδης δεν έκαναν δηλώσεις και είπαν ότι θα μιλήσουν στο παρκέ. Για την ιστορία ν' αναφέρουμε ότι είναι η ρεβάνς του περσινού αγώνα κυπέλλου στο ΔΑΚ Θέρμης όπου ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η 10η ΜΣΕΠ Χορτιάτη είχε κάνει το καταλυτικότερο βήμα που την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου της περιόδου 2016-2017.

Έτσι από τη μια πλευρά έχουμε μια ομάδα που θέλει να… πάρει τον αέρα της άλλης κι από την άλλη πλευρά μια ομάδα που θέλει να πάρει τη ρεβάνς του περσινού της αποκλεισμού. Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο και η 10η ΜΣΕΠ Χορτιάτη  το έχει αντιληφτεί...

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Ιωαννίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια