Λατρεία για μπάσκετ σε Αγρίνιο και Σταυρούπολη για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Το Αγρίνιο και η Σταυρούπολη φιλοξένησαν το τουρνουά MILKO 3X3 αυτό το Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Απριλίου. 

Στη Σταυρούπολη έλαβαν μέρος συνολικά 416 παιδιά, 336 αγόρια και 80 κορίτσια. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών ήταν ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης και σε αυτόν των τριών πόντων ο Γιώργος Δημητριάδης. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Κωνσταντίνος Πάντσης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στάθης Σαββίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κίμων Σεραφείδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογέννης και άλλοι παράγοντες.

Στο Αγρίνιο συμμετείχαν συνολικά 568 παιδιά, 520 αγόρια και 48 κορίτσια, έχοντας στο μυαλό τους το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν οι Γιώργος Χαϊντίνης (Δημοτικό) και ο Σπύρος Κουτσόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ σε αυτόν των τριών πόντων οι Φανή Κούστα (Δημοτικό) και Ελευθέριος Γκόντας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Το «παρών» έδωσαν κι έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, ο επιθεωρητής πωλήσεων της ΔΕΛΤΑ Ευάγγελος Σύρος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του Δ.Σ. Ε.Ο.Κ. Κώστας Νικάκης, ο Γιώργος Μπέστιας-Ταμίας Δ.Σ. ΕΣΚΑΒΔΕ, ο Θεόδωρος Καββαδίας-Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Αγρινίου, ο Γιώργος Βεζύρης –ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ο Κώστας Τσικριτέας-ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ στα MILKO 3X3 και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.








Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στο Αγρίνιο εδώ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια