Μεγάλη επιτυχία στον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα «Βlock στο trafficking» της ΑΚ Πανόραμα-Φωτορεπορτάζ και στιγμιότυπα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο πρώτος φιλανθρωπικός αγώνας «Βlock στο trafficking», που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πανόραμα σε συνεργασία με την A21 Greece.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το human trafficking (εμπορία ανθρώπων), της παράνομης διακίνησης των ανθρώπων κυρίως για τους σκοπούς της καταναγκαστικής εργασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ο αγώνας έγινε μεταξύ της αντρικής ομάδας της ΑΚ Πανόραμα και μιας ομάδας σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Για την ΑΚ Πανόραμα αγωνίστηκαν οι Τζάτσης, Χαιριστανίδης, Μεϊντάνης, Σουρμελίδης,  Κοκκάρης, Τζίνης, Α. Ποδιώτης, Ρόκκος, Κοτσάνος, Γ. Ποδιώτης και Π. Ποδιώτης. Για την ομάδα των επωνύμων οι Τσακίρης, Καούδης, Παπαγεωργίου, Φλεβαράκης, Γιαννούλης, Δοξάκης, Κούβελας, Κούσης, Τσαλτίδης, Ιωαννίδης, Παρισοπουλος, Τσογκαρλίδης, Βλαχόπουλος και Σαματίδης.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά της Ακαδημίας με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι Γιάννης Τσουμής και Λάμπρος Τάκης από την ΕΚΑΣΘ και ο Δημήτρης Πανοζάχος.

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21 και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα των χορηγών: Cook-Shop, Μαρμαρίδης Έπιπλα, UP move & play, Fiorentino LFS, Hair and Style Petros, MLS Making Life Simple και Electra Palace Thessaloniki.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν οι ARENA 89,4, Libero FM107.4 Sport Radio, Basketplus.gr, Tsiotras.blogspot.gr  και Northbasket.gr.




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια