Γυναίκες έτοιμες για όλα στην ΑΕ Πυλαίας-Αφιέρωμα της εφημερίδας «Μetrosport»-Μποζίνης: «Να μεγαλώσει μπασκετικά η Πυλαία»- Χρύσα Λίτσου: «Είμαστε οικογένεια»-Καραμπατζάκη: «Βρήκα υγεία στην Πυλαία»- Αναστασία Τζήμου: «Με συγκέντρωση στα μπαράζ»-Μια μεγάλη παρέα με ωραίο κλίμα

Πολλά σωματεία αποτελούν οικογένεια για τον αθλητισμό, αλλά και μια μεγάλη παρέα. Κυρίως σε ερασιτεχνικό επίπεδο, οι υπερβάσεις θέλουν ρομαντισμό και μια στοιχειώδη οργάνωση. Η ΑΕ Πυλαίας είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα, αφού χωρίς πολλά λόγια κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον βόρειο όμιλο της Α2 Γυναικών και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Γυναικών στους αγώνες μπαράζ.

Στήριγμα της προσπάθειας αυτής ο έμπειρος νομικός  και αντιπρόεδρος στο τμήμα, Γιάννης Καχριμάνης, «ψυχή» ο γενικός αρχηγός Πέτρος  Μποζίνης.

 Η εφημερίδα «Μetrosport» βρέθηκε στο «σπίτι» των κοριτσιών της ΑΕ Πυλαίας, μιλώντας με τους πρωταγωνιστές και κάνοντας παράλληλα μια πολύ ωραία φωτογράφιση.  «Ετυχε σε πρώτο χρονικό στάδιο να γίνε μια γνωριμία στο ποδόσφαιρο για τον γιο μου. Τελικά από σπόντα βρέθηκα… στην ΑΕ Πυλαίας . Γνωρίστηκα με τους ανθρώπους της ομάδας και γίναμε φίλοι με τον Πέτρο (Μποζίνη), δέχθηκα την πρόταση και είναι μια εκτόνωση για μένα η παρουσία μου στο γυναικείο τμήμα. Φυσικά, όλα σε συνεργασία με τον Πέτρο, κάνουμε το καλύτερο», λέει αρχικά ένας από τους ρομαντικούς μπασκετικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης.«Πάντα μετέχουμε για το καλύτερο, η νίκη είναι αυτοσκοπός, αλλά δε θα πεθάνουμε… κιόλας , αν χάσουμε.

 Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές, το βλέπω, άλλωστε και στο γραφείο μου. Θα δώσουμε τον ιδρώτα μας, για να είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Αν όλα πάνε καλά, θα πάμε στο επόμενο στάδιο αυτής της ωραίας περιπέτειας. Αν όχι , θα πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο για του χρόνου, για να φτάσουμε στην άνοδο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 Κλείνοντας τόνισε. «Φυσικά, για μένα η ενασχόληση με την ΑΕ Πυλαίας είναι μια καλή ευκαιρία να διορθώσω τα λάθη μου από το πρώτο πέρασμά μου. Οπότε, ελπίζω να γίνω ακόμα καλύτερος και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι για μένα μεγάλη ευχαρίστηση!».

 Μποζίνης: «Να μεγαλώσει μπασκετικά η Πυλαία»

Ο Πέτρος Μποζίνης είναι η ψυχή της ομάδας και χαίρεται όσο κανένας τη φετινή πορεία . «Είναι μια προσπάθεια 20 χρόνων στο γυναικείο μπάσκετ και στην Πυλαία. Εχουμε δώσει την ψυχή μας σε αυτή την τρέλα που κουβαλάμε για το μπάσκετ. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν και μας. Είμαστε ήδη ευχαριστημένοι από την πορεία μας και η παρουσία μας στα μπαράζ για την άνοδο είναι ένα παιχνίδι. Στόχος μας με τον Γιάννη Καχριμάνη είναι να μεγαλώσουμε το μέγεθος της Πυλαίας μπασκετικά. Φέτος από την 5η θέση πήγαμε στη 2η θέση, αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια. Αν πετύχουμε και κάτι παραπάνω θα είναι πραγματικά υπέρβαση».

 Χρύσα Λίτσου: «Είμαστε οικογένεια»

Η Χρύσα Λίτσου είναι η τεχνική ηγέτιδα  για την ομάδα της Α.Ε. Πυλαίας και της ανήκει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία. Μιλώντας στη «Μ» τόνισε.«Αρχικός μας στόχος ήταν να είναι νεανική η ομάδα με μια έμπειρη παίκτρια-ηγέτη, θέλαμε ένα γρήγορο σύνολο με κορμό για τα επόμενα χρόνια. Διεκδικήσαμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή και η δεύτερη θέση μας καλύπτει απόλυτα. Είμαστε οικογένεια και όλα τα κορίτσια είναι καλοί χαρακτήρες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θα πάμε στα μπαράζ, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Το μυστικό είναι πως διοικητικά αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά, η ομάδα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα καλά».

Καραμπατζάκη: «Βρήκα υγεία στην Πυλαία»

Η Μάγδα Καραμπατζάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μαμά, πλέον, βρήκε ένα διαφορετικό μπασκετικό … σπίτι στην Πυλαία και απολαμβάνει αυτό που κάνει. «Ποτέ δε σταμάτησα να παίζω μπάσκετ, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ενας σημαντικός ρόλος που επέλεξα την Πυλαία είναι η υγεία που βγάζει. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτό το εκτίμησα. Στόχος κάθε ομάδας είναι να βλέπει τα λάθη της και να τα βελτιώνει. Αυτό έγινε. Με τη δική μου προσθήκη έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά η νεανικότητα έχει μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Είναι μια επιτυχημένη χρονιά, αλλά δε τελειώσαμε ακόμα. Πλέον, συνδυάζω την αγάπη για το μπάσκετ με την οικογένειά μου και χαίρομαι για την επιλογή μου».

 Αναστασία Τζήμου: «Με συγκέντρωση στα μπαράζ»

Η Αναστασία Τζήμου είναι η αρχηγός της ομάδας και «ιθύνων νους» μέσα στο παρκέ. Της ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για τη φετινή προσπάθεια. «Η ομάδα έχει διαφορετικό στήσιμο και στόχο σε σχέση με πέρσι. Είμαστε πιο γεμάτες σαν ομάδα, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Υπάρχει στήριξη από τη διοίκηση, έχουμε προγραμματισμό στην προετοιμασία μας. Το πιο σημαντικό για φέτος είναι πως είμαστε πιο νεανική ομάδα, έχουμε περισσότερο  ενθουσιασμό. Είμαστε ικανοποιημένες από τη δεύτερη θέση.  Για πολλές παίκτριες είναι πρόκληση η παρουσία στην ΑΕ Πυλαίας. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται.  Σκοπός μας είναι να πάμε συγκεντρωμένες στα μπαράζ».

Μια μεγάλη παρέα με ωραίο κλίμα

Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός και τα κορίτσια που είναι στην ομάδα είναι τα εξής: Νικολέττα Μπάλλου, Ευαγγελίνα Πετρίδου, Μαρία Κατσαμούρη, Γεωργία Λάλου, Στέλλα Σταμπή, Μάγδα Καραμπατζάκη, Βασιλική Παπαρδέλα, Αναστασία Τζήμου, Αθηνά Πλουμπή, Στέλλα Βατσιτσίδου, Ιωάννα Σακκά. Βοηθός προπονητής της Λίτσας Χρυσού είναι ο Κώστας Γιάνναρος. Ολοι συνθέτουν μια παρέα, που δουλεύει με οργάνωση και συνέπεια για το καλύτερο.  Στον αγώνα των μπαράζ θα κληθεί να αντιμετωπίσει πιθανότατα τα Καλύβια σε έναν αγώνα, που μπορούν να γίνουν όλα. Τις ευχόμαστε την άνοδο. ..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια