Νέα ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Πορφυριακό

Από τον Πορφυριακό πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Πέρασαν 26 μέρες από την τελευταία μας ανάρτηση στην σελίδα μας στο Facebook και μπορεί κάποιος να μαντέψει με ποιο θέμα επανερχόμαστε. Με το θέμα της διαιτησίας φυσικά που έρχεται να ακολουθήσει δικές μας προηγούμενες αναρτήσεις και ανακοινώσεις αλλά και άλλων συλλόγων που συμπάσχουν με μας εδώ και καιρό.

Θα πούμε λίγα πράγματα για το χτεσινό (Παρασκευή 27/4) διαιτητικό αίσχος στο Μίκρας 2 απέναντι στην ομάδα ακαδημιών "Αστέρια" του κυρίου Θεόδωρου Ροδόπουλου. Η ομάδα μας και ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ -με νύχια και με δόντια- στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ξεπερνώντας τις συνεχείς λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος μας, έχασε τελικά τον σχεδόν αδιάφορο, βαθμολογικά, αγώνα αλλά θα μείνει για καιρό στις μνήμες όσων τον έζησαν από κοντά.

Ενώ όλος ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ φιλικό αλλά ανταγωνιστικό κλίμα με τους αντίπαλους αθλητές, οι διαιτητές Πλατέλλα και Εκιτζίδης έδωσαν ρεσιτάλ προκλητικής διαιτησίας υπέρ των Αστεριών αφήνοντας κάθε αντικανονική επαφή και παράβαση να περνάει χωρίς τον καταλογισμό παράβασης. Ήταν δε τόσο αμείλικτοι και αποφασισμένοι που μας έδωσαν προειδοποίηση για τεχνική ποινή στα πρώτα 15" του αγώνα.

Η ομάδα μας παρέκαμπτε συνεχώς τις εχθρικές αποφάσεις των διαιτητών και προηγούταν μέχρι περίπου τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου όπου μετά απλά χάθηκε κάθε έλεγχος και πρόσχημα. Δεν θα υπεισέλθουμε σε γραφικές λεπτομέρειες οι οποίες εξόργισαν και τους λιγοστούς φιλήσυχους φιλάθλους μας και ανάγκασαν -προς τιμήν τους- τους αντίπαλους προπονητές να παραδεχτούν την αδικία εις βάρος μας, αλλά θα ξαναπούμε ένα μεγαλοπρεπές "φτάνει πια" με το θέμα της διαιτησίας το οποίο είναι στα χέρια και τις τύχες, ξεκάθαρα, ανίκανων και συμπλεγματικών ανθρώπων.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με οποιοδήποτε κόστος και αυτό σας το υποσχόμαστε!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια