Φάρος Κερατσινίου: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Ολυμπιακός Βόλου»

Η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου με ανακοίνωσή της, θέλει να συγχαρεί τους προπονητές, τις παίκτριες και το επιτελείο της ομάδας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 κατηγορία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το γεγονός της κατάκτησης της δεύτερης θέσης μας οδηγεί στο να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα όπως ο Πανιώνιος με πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των playoffs, τα οποία ξεκινούν την Τετάρτη (2/5) όπου καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει την αναμέτρηση.

Σήμερα αγωνιστήκαμε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ηττηθήκαμε με δύο πόντους(69-67) δείχνοντας ότι το γυναικείο μπάσκετ είναι άκρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό και αρχίζει να κατέχει ιδιαίτερη θέση στις συνειδήσεις μας.

Την ίδια ώρα που στη Νέα Σμύρνη γινόταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι μεταξύ μας, στη Βούλα και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός Βόλου γινόταν η απόλυτη διακωμώδηση του αγαπημένου μας αθλήματος, καθώς το ελληνικό μπάσκετ έγινε μάρτυρας ενός θλιβερού γεγονότος. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου εσκεμμένως δημιουργούσε καθυστερήσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς καμία απολύτως δικαιοδοσία να κάνει κάτι τέτοιο και τελικώς να μηδενιστεί και να καταχωρηθεί ο αγώνας υπέρ του Πρωτέα Βούλας.

Ο Φάρος Κερατσινίου όντας «θύμα» του Ολυμπιακού Βόλου και του προπονητή του, κ. Καπουρνιώτη, καθώς ζήσαμε απίστευτα τραγελαφικά περιστατικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, τόσο στο Βόλο όσο και στο Κερατσίνι, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε από τις αρμόδιες αρχές να προστατεύσουν το γυναικείο μπάσκετ και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τέτοιου είδους συμπεριφορές που κλονίζουν την αγάπη μας για το άθλημα και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν.

Τις απαρχαιωμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να καταδικάσουμε και να τιμωρήσουμε ώστε να δικαιωθούμε όλοι μας. Δεν πρέπει πλέον να μένουμε αμέτοχοι και θεατές σε περιστατικά που στοιχίζουν στη φήμη του γυναικείου μπάσκετ. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να «πολεμήσουμε» κατά όλων αυτών για ένα καλύτερο μέλλον στο γυναικείο μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια