Τράντα: «Αποδείξαμε τι ομάδα είμαστε»

Μίνι απολογισμό της έως τώρα πορείας του ΠΑΟΚ στην Α1 Γυναικών, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έκανε η Μάρω Τράντα.

Η 26άχρονη φόργουορντ των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη αρχικά για τις φετινές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκονται προς το παρόν στην πέμπτη θέση με έντεκα νίκες και εννέα ήττες: «Ενώ κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τον νικηφόρο πρώτο αγώνα του Κυπέλλου, δυστυχώς σταθήκαμε άτυχες λόγω των τραυματισμών, με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα ”κακό” πρώτο γύρο. Στη συνέχεια, με την ενσωμάτωση όλων των παικτριών, καταφέραμε να ανακάμψουμε και να πετύχουμε ένα σερί νικηφόρων αγώνων». Είπε ακόμα…

Για τη συνέχεια στην Α1 Γυναικών: «Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν η είσοδος στην τετράδα και θα παλέψουμε έως το τέλος για αυτή, αν και η ήττα στη Δάφνη ίσως μας στοιχίσει…».

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Κύπελλο Ελλάδας: «Ήταν ασύλληπτο αυτό που νιώσαμε, πολλές από εμάς δεν είχαν ξαναβρεθεί καν στο θεσμό του Κυπέλλου, πόσο μάλλον σε έναν τελικό… Είναι μια εμπειρία που κάθε αθλητής εύχομαι να τη νιώσει! Θεωρώ πως ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αποδείξαμε τι ομάδα είμαστε κι αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς να μπούμε δυνατά στα δύο ματς που έμειναν, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια