Πρωτιά για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο τουρνουά παίδων της Χ.Α.Ν.Θ.-Φωτορεπορτάζ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου τουρνουά παίδων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Χ.Α.Ν.Θ. το τριήμερο 2-4 Απριλίου , καθώς επικράτησε στον τελικό  με 53-80 της «οικοδέσποινας».

Το τουρνουά  πραγματοποιήθηκε σε δυο γήπεδα(στο Αθλητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» αλλά και στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη) όπου διεξήχθησαν συνολικά 16 παιχνίδια με την παρουσία αξιόλογων συλλόγων από την πόλη της Θεσσαλονίκης(ΧΑΝΘ, ΠΑΟΚ, Αρης, ΔΕΚΑ,  Ναύαρχος Βότσης) αλλά και την επαρχία(ΓΑΣ Κομοτηνής,. ΑΓΣ Ιωάννινα, Φαίακας Κέρκυρας).

Η διοργάνωση απέσπασε κολακευτικά σχόλια από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την υψηλή ποιότητα ως προς το επίπεδο της οργάνωσης.

 Μετά την ολοκλήρωση του τελικού αγώνα ο Διευθυντής Αθλητισμού και Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου της Χ.Α.Ν.Θ.«Μίμης Τσικίνας» Γιώργος Πετρίδης,  προχώρησε σε ένα σύντομο χαιρετισμό  κατά τον οποίο συνεχάρη τα παιδιά και τις ομάδες που μετείχαν για την προσπάθεια τους.

Χαιρετισμό στην διάρκεια της τελετής λήξης έκανε κι  Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, Θόδωρος Τσιόγκας.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις ομάδες του Φαίακα, του Βότση, του ΓΑΣ Κομοτηνής , των Ιωαννίνων και της ΔΕΚΑ ενώ στην συνέχεια  έγινε απονομή μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες(ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Άρη) από τους κ.κ. Φρυγανιώτη , Δουβή και Ζαφειρούδη.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε με 73 συνολικά πόντους ο διεθνής γκάρντ της ΧΑΝΘ Κώστας Φιλοξενίδης.

Στον σχετικό πίνακα των σκόρερ, ακολούθησαν οι Ζωίδης(ΧΑΝΘ) και Τσοργατζόγλου(ΓΑΣ Κομοτηνής) έβαλαν συνολικά 61 πόντους  και Σπόντης(Άρης) 58 πόντους.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ψηφίσθηκε από τους προπονητές ο Γιώργος Φίλλιος του ΠΑΟΚ.

 Οι πόντοι του τελικού:

Χ.Α.Ν.Θ.(Παναγιωτόπουλος):,Γρίβας 2, Τουραπίδης, Φιλοξενίδης 14(2)Χαβαλές, Φιλοξενίδης Γ. 4, Ναλμπάντης 8, Παπαστογιαννίδης 2, Ζωίδης 18, Ρουμελιώτης , Ζεχιριέ 3(1), Χρίστογλου 2.
ΠΑΟΚ(Αλμπάνης): Βασιλειάδης 2, Αργυριάδης 1, Χαριτόγλου 10(2),Χρονόπουλος 4, Μαστροδημήτρης 5, Χαραλαμπίδης, Πετανίδης 16(1),Φίλλιος 21(2), Τανούλης 2, Καραγιαννίδης 3, Κονσούλας 12(1),Σιμανδούρας , Βιολίδης, Γιανναράς 4.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

θέσεις 7-8: ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ/60-37
Θέσεις 5-6: ΑΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ/62-56
Θέσεις 3-4: ΔΕΚΑ-ΑΡΗΣ/62-70
Θέσεις 1-2: ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ/ 53-80

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. ΠΑΟΚ
2. Χ.Α.Ν.Θ
3. ΑΡΗΣ
4. ΔΕΚΑ
5. ΑΓΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
6. ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
7. ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
8. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

*Η ΧΑΝΘ ευχαριστεί θερμά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη για την υποστήριξη, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης όπως και τους εθελοντές για την μεγάλη τους συνεισφορά.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια