Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα της η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Από το ΔΣ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι διαμαρτυρία:

«Το ΔΣ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ομάδα του ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού (Γραικός και Βασιλόπουλος Δ.) οι οποίοι ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και κυρίως ο κ. Βασιλόπουλος…

Η διαμαρτυρία δεν εκδόθηκε μετά το παιχνίδι, λόγω της έντασης που προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα και τα νεύρα ήταν τεντωμένα, από τα περίεργα σφυρίγματα, αλλά μετά από την ανάλυση του βίντεο του αγώνα και σε ηρεμία.

Πιστεύουμε ότι ο κ. Βασιλόπουλος είχε "συμπτωματικά" περίεργα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας, κυρίως  στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου και ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ, χρεώνοντας τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας Νίκο Στεφανίδη (36 πόντους μέχρι τότε), με ανύπαρκτο φάουλ και στη συνέχεια τον χρέωσε με τεχνική ποινή επειδή έβαλε την φανέλα στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με πέντε φάουλ.

Στη συνέχεια χρεώθηκε με τεχνική ποινή και ο κόουτς γιατί διαμαρτυρήθηκε για την ευκολία που δόθηκε η τεχνική ποινή, ενώ σε πιο έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ραιδεστού δεν δόθηκε τίποτε. Στην επόμενη φάση δόθηκε νέα τεχνική ποινή στη βοηθό προπονητή γιατί φώναξε φάουλ σε μαρκάρισμα στον πλέι μέικερ της ομάδας μας (το βίντεο μας δικαιώνει). Για όλα τα παράπονα το βίντεο αποδεικνύει τα γραφόμενά μας.

Είναι σύμπτωση, πως ο ίδιος διαιτητής (Βασιλόπουλος) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ομάδα της Βεργίνας στο Ρύσιο, ήταν απερίγραπτος, ενώ το σκορ ήταν στον πόντο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" όπως έλεγαν και οι αρχαίοι.

Το βίντεο του αγώνα θα σταλεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΚΑΣΘ και θα ζητηθεί, ο συγκεκριμένος διαιτητής, να μην ορισθεί στο μέλλον σε παιχνίδια του συλλόγου μας.

Υ.Γ. -1. Από αυτό το παιχνίδι κρινόταν η είσοδός μας στα play-off για την άνοδο.
Υ.Γ.-2. Δύο ήττες κάναμε στην έδρα μας και στις δύο διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος. Τυχαίο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια