Και οι πέντε ήταν υπέροχοι για τον ΣΑΕ Αστέρια-Νίκη στην παράταση επί του Ατλαντα

Μετά από ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι, ο ΣΑΕ Αστέρια, που αγωνίστηκε με μόλις πέντε αθλητές και δεν είχε ούτε μια αλλαγή, κατάφερε και πήρε μια ηρωική και πολυτιμότατη νίκη εναντίον του Ατλαντα με 67-61, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην παράταση.

Παίζοντας με πάρα πολλά προβλήματα, με μόλις πέντε αθλητές, αλλά και με την «πλάτη στον τοίχο», λόγω βαθμολογίας, ο ΣΑΕ Αστέρια, κατάφερε και πήρε μια μεγάλη διαφορά εξαρχής στο παιχνίδι, αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ, με το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 34-14.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατλας, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροπλία και την δεδομένη κούραση των παικτών του ΣΑΕ Αστέρια, κατάφερε και… ροκάνισε την διαφορά και με σκορ τελευταίου δεκαλέπτου 21-5, προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 38', με 51-53, δείχνοντας ότι τελειώνει το παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, ο ΣΑΕ Αστέρια, έδειξε τεράστια αντοχή και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας έχασε δύο ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι.

Στην παράταση που όλα έδειχναν ότι ο Ατλας θα κερδίσει με άνεση, λόγω της απίστευτης κόπωσης των πέντε παικτών του ΣΑΕ Αστέρια, συνέβη το αντίθετο και βγάζοντας αγωνιστικό τσαμπουκά, κέρδισε τελικά με 67-61, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην σωτηρία.

Για τους νικητές και οι πέντε ήταν απλά ηρωικοί. Για τον Ατλαντα ξεχώρισε ο Θεολόγου με 20 πόντους.
Διαιτητές: Κολοκυθάς-Σπυριάδης
ΣΑΕ ΑΣΤΕΡΙΑ (Ταγαράκης): Δημητριάδης 20 (2), Καραμπερης 17, Χατζηαθανασίου 6, Πλιάτσικας 11, Σαββίδης 11(1).
ΑΤΛΑΣ (Αστεριάδης): Θεολόγου 20 (3), Μπιτος, Κουλεριδης 3 (1), Πιταρουδης 12, Κολοκοτρώνης 3, Πασαλης 14, Αλατζας 5, Κιζιριδης, Γιουμιδης, Μπεγκλης 4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια