Χαρούμενος μπαμπάς ο Ακεψιμαϊδης-«Η νίκη μας αφιερωμένη στο μωρό», δήλωσε ο παίκτης της ΧΑΝΘ

Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης έγινε μπαμπάς, καθώς λίγες ημέρες πριν η σύζυγος του Δήμητρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο (βάρους 4 κιλών) αγοράκι. Ο 33χρονος γκάρντ της ΧΑΝΘ ήταν εκ των κορυφαίων στην προχθεσινή νίκη της ομάδας του απέναντι στον Μαντουλίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος , είναι υπέροχο το συναίσθημα να είσαι πατέρας, όλη η σκέψη και το μυαλό είναι στην οικογένεια και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα του που αφιερώνω την νίκη μας επί του Μαντουλίδη», δήλωσε στο «ymca.gr» ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης και πρόσθεσε:

«Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών ωστόσο έγιναν κάποιες ήττες που μας κόστισαν από δικά μας λάθη. Παραμένουμε στην μάχη για την 3η θέση, δεν είναι πλέον εύκολο το έργο μας όμως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε, στόχος μας μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να συνεχίσουμε με νίκες , μπορούμε να το κάνουμε διαθέτουμε και ποιότητα και δίψα να πετύχουμε», είπε ο Ακεψιμαϊδης που είναι φέτος ένας από τους κορυφαίους γκάρντ της κατηγορίας.

*Η ΧΑΝΘ εύχεται στον Λευτέρη την οικογένεια του και το νέο μέλος της  κάθε ευτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια