«Επτά στα επτά» για τον Μακεδονικό Λητής

Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ο Μακεδονικός Λητής, που κέρδισε εύκολα την νεανική ομάδα της Αρμενικής με 53-42 και έφτασε τις επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι δυο ομάδες ήταν γενικά άστοχες αλλά πιο έμπειροι οι παίκτες του Μακεδονικού κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Από την Αρμενική οι αρκετά αθλητικοί και νεαροί παίκτες της προσπάθησαν αλλά στα τελευταία λεπτά ο Βαγγέλης Καλιφούλης με οκτώ συνεχόμενους πόντους ολοκλήρωσε τη δουλειά των Ονταμπάσογλου και Παπαχρήστου και δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του Μιχάλη Γιαννουζάκου. Από την Αρμενική προσπάθησε ο Ματεοσιάν, ενώ στην άμυνα ξεχώρισαν δυο εντυπωσιακά κοψίματα του Μπαρδόπουλου.

Χαρακτηριστικό του κλίματος του χθεσινοβραδινού αγώνα ότι στο τέλος του, οι δυο ομάδες φώναξαν από κοινού τα ονόματά τους στο κέντρο του γηπέδου δείγμα της μπασκετικής παιδείας και του ήθους τόσο των γηπεδούχων όσο και της ιστορικής ομάδας της Αρμενικής.

Δεκάλεπτα: 12-5, 25-14, 38-29, 53-42
Διαιτητές: Κασόλης-Κατσαβέλης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Τσαλιγόπουλος): Παπαδόπουλος Σ. 3(1), Χατζηαντωνίου Γ., Ζαμπούλης 2, Καλιφούλης 18(2), Παπαχρήστου 12(2), Χατζηαντωνίου Α., Μανιός Χ. 5, Μανιός Ε., Ονταμπάσογλου 10, Τανατσίδης 3, Βλαχάκης, Παπαδόπουλος Στ.
ΕΑΑΘ (Γιαννουζάκος): Καραμπετιάν 5, Μπαρδόπουλος 5(1), Καργιώτης Κ., Φυλακτός 5, Καργιώτης Ν., Κωνσταντάρας, Ματεοσιάν 17, Παπαστεργίου, Χατζηπαναγιώτου 5(1), Ζαβερδινός 5(1), Βλάχος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια