Εύκολη νίκη για το εφηβικό του Αριστοτέλη Επανομής-Καταγγέλλει τους διαιτητές ο Πρωτέας

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΘ ο Αριστοτέλης Επανομής επικράτησε άνετα του Πρωτέα με 75-51.
Δεκάλεπτα: 16-7, 38-22, 64-38, 75-51
Διαιτητές: Μοσχάς-Τζιοβανάκης
Αριστοτελης Επανομης (Τουβεντσιδης): Μαγγλαρης 15, Γεωργουλας 2, Μαυροσχας 2, Γερανος 6, Ανασιδης 2, Σαραφης, Τσιωνης 4, Τσιωνης Θ. 16(3), Σιαμος 17, Ντουν 9, Ζογκου.
Πρωτεας(Τσελεμπης): Στριμτζος 10(2), Χρυσοβεργης 4, Γιαννακουδης 17, Κοσμιδης 11, Ανταβαλης 15, Σδραυκακης, Λαγουρος, Αμπατζης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι υπεύθυνοι του Πρωτέα τόνισαν τα εξής:

«Πολλά ευτράπελα έγιναν στο συγκεκριμένο αγώνα με πρωταγωνιστές τους δυο διαιτητές που απόβαλαν έφορο, προπονητή και τους γονείς τις ομάδας του Πρωτέα από το πρώτο δεκάλεπτο, αναγκάζοντας έτσι τους νεαρούς παίκτες να διαχειριστούν τον αγώνα μονοί τους επί τρία δεκάλεπτα, κάνοντας μόνοι τους τις αλλαγές, παίρνοντας μόνοι τους ταιμ άουτ χωρίς να έχουν κάποιον στον πάγκο σε περίπτωση τραυματισμού.

Στο συγκεκριμένο αγώνα παραβιαστήκαν βασικοί κανονισμοί  περί αποβολών εφόρων, προπονητή και φιλάθλων τα οποία θα καταγγελθούν στα αρμόδια όργανα της ΕΚΑΣΘ και του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι μετάξι των δυο σωματείων δεν έγινε το παραμικρό και οφείλουμε να εξάρουμε και να ευχαριστήσουμε τον προπονητή  και τους νεαρούς παίκτες για την έντιμη στάση που κράτησαν σε όλη την διάρκεια  του αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πως διαχειριστήκαν τον αγώνα μόνοι τους κάνοντας μας περήφανους για ακόμη μια φορά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια