Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη βασιλόπιτα του Αετού Κιλκίς-Φωτορεπορτάζ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή στο ΔΑΚ Κιλκίς, ο τοπικός Αετός με τιμώμενο πρόσωπο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Παρά την κακοκαιρία από νωρίς άρχισε να συγκεντρώνεται πολύς κόσμος και με την έλευση του καλεσμένου αλλά και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Σισμανίδη η εκδήλωση ξεκίνησε.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Στεφούδης Γιώργος  ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους  παρουσίασε σε όλους την δομή του συλλόγου, όλα τα τμήματα, αγωνιστικά και μη, και φυσικά το φυτώριο και τις ακαδημίες.

Εγινε αναφορά στις επιτυχίες του συλλόγου και εντός αλλά και εκτός γηπέδων, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος  προσφέροντας κοινωνικό  και  αθλητικό έργο, αλλά και ψυχαγωγικό σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Τέλος η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του προπονητικού team του συλλόγου , την αναφορά στους πολύτιμους χορηγούς, αλλά και στο όραμα και τους στόχους που έχει η ομάδα.

Στην  συνέχεια  μέσα σε ένα ευχάριστα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ο πρόεδρος έκανε μια εκτενή αναφορά στο βιογραφικό και τις επιτυχίες που είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης  σε ατομικό, συλλογικό αλλά και σε επίπεδο εθνικής ομάδας και σαν παίκτης αλλά και ως προπονητής.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς βράβευσε τον καλεσμένο για την συνολική προσφορά του στον χώρο του αθλητισμού και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό  τονίζοντας την πολύπλευρη αλλά και πολυετή προσφορά του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μέσα σε έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα  και εμφανώς  συγκινημένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης αφού ευχαρίστησε όλους πήρε το λόγο και απευθυνόμενος σε όλους αλλά κυρίως στους αθλητές και τα μικρά παιδιά , μάγεψε τους πάντες με τον απλό  και κατανοητό του λόγο και… ανάγκασε ξανά το κατάμεστο στάδιο να τον χειροκροτήσει και να τον αποθεώσει.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας και το μοίρασμα των κομματιών σε όλους, μικρούς και μεγάλους , με τον τυχερό να είναι το τμήμα μίνι (γενν. 2004) που κέρδισε το φλουρί .      Εδώ υπήρχε και μια έκπληξη από το ΔΣ , αφού  ο τυχερός –τυχερή κάθε τμήματος κέρδισε από μία καινούργια μπάλα υπογεγραμμένη και αφιερωμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στη συνέχεια τα παιδιά ασυγκράτητα βρέθηκαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο , πήραν αυτόγραφα , αντάλλαξαν hi-five με το ίνδαλμα τους, οι μεγαλύτεροι αντάλλαξαν απόψεις και πήραν χρήσιμες συμβουλές από έναν «ειδικό» του αθλήματος. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με πολύ υπομονή απήντησε, μίλησε και φωτογραφήθηκε με όλους.

Ακολούθησαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες  με όλους και δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με την μεγάλη οικογένεια του Αετού Κιλκίς.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια