Απόλυτη επιτυχία στο πρώτο Christmas coachamp στο Σοφικο Κορινθίας-Κότσιφα: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι»-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το πρώτο Christmas coachamp στο Ranch στο Σοφικο Κορινθίας. Η υπεύθυνή του, Μαρία Κότσιφα, τόνισε στο μπλογκ τα εξής:

«Είμαι πολύ  ευχαριστημένη από την συμμετοχή των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονιών σε αυτή την πρώτη προσπάθεια. Πραγματοποιήθηκε στην κατασκήνωση του Ranch, που είχε φορέσει την χριστουγεννιάτικη φορεσιά της, και παντρέψαμε την διασκέδαση των γιορτών με το άθλημα που αγαπάμε, το μπάσκετ. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ζήλο και όρεξη για δουλειά.

Είχαμε αρκετές εκπλήξεις και δώρα. Κατορθώσαμε να συνομιλήσουμε σε βιντεοκλήση την Έβινα Μαλτση και την Άρτεμη Σπανού που έδωσαν συμβουλές στα παιδιά και κίνητρο να συνεχίσουν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο καμπ και μέσω της ομάδας του Ολυμπιακού τα παιδιά παρέλαβαν δώρα. Επισης η Ify Ibekwe υποσχέθηκε ότι θα είναι μαζί μας το καλοκαίρι στο καμπ. Οι αθλητές πέρασαν από έργομετρικά τεστ και θα παρακολουθούνται κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, την κατασκήνωση που μας φιλοξένησε, τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους ιντερνετικά και τέλος τους πρωταγωνιστές, τους γονείς με τους αθλητές που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό και στην δουλειά μας.

Το coachamp είναι μια νέα προσπάθεια με όραμα και στόχο στα όνειρά των παιδιών.
Το μότο του είναι  «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι»  και εμείς θέλουμε να το κάνουμε πράξη».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια