Στο γυναικείο του Αρη η Μαρία Βαχαροπούλου

Ο Αρης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την έναρξη της συνεργασίας με τη Μαρία Βαχαροπούλου, ως προπονήτριας του τμήματος γυναικών του συλλόγου.

Η Μαρία Βαχαροπούλου είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου από το τμήμα «Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού» με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση με βαθμό πτυχίου «Άριστα».

Η προπονητική της καριέρα ξεκίνησε το 1990 όταν συνεργάστηκε για πέντε χρόνια με τον Μέγα Αλέξανδρο στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων. Τη σεζόν 1996-97 δεν άλλαξε ομάδα, ωστόσο αναβαθμίστηκε αναλαμβάνοντας στα μέσα της σεζόν το γυναικείο του Μέγα Αλέξανδρου.

Από το 1997 έως το 1999 βρέθηκε να κοουτσάρει το γυναικείο και το αντρικό της Χαλκηδόνας, προτού αποχωρήσει για να αναλάβει το γυναικείο και το τμήμα κορασίδων του Ηρακλή (1999-2001).Τη περίοδο 2002-03 συνεργάστηκε με την γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Τούμπας, ενώ ένα χρόνο μετά επέστρεψε και πάλι στον Μέγα Αλέξανδρο.

Τη διετία 2004-06 καθοδηγούσε το γυναικείο του Ναύαρχου Βότση καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει την άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΘ αήττητη. Από το 2009 μέχρι 2014 το συνεργάστηκε με τον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας αναλάβει το γυναικείο αλλά και το αντρικό τμήμα. Στην συνέχεια ανέλαβε το τμήμα γυναικών του Αστέρα Πλαγιαρίου ταυτόχρονα με το τμήμα ανδρών του Ατρομήτου Τριαδίου μέχρι πριν από λίγες μέρες που έλυσε τη συνεργασία, κάτι που είχε γίνει από πέρυσι και με τον Αστέρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια